You are here:

OFICIAL | Manchester United şi-a luat atacant! Golgheterul revelaţiei sezonului trecut din Italia a ajuns pe Old Trafford

OFICIAL | Manchester United şi-a luat atacant! Golgheterul revelaţiei sezonului trecut din Italia a ajuns pe Old Trafford

Manchester United

Comentarii

Joshua Zirkzee este noul jucător al celor de la Manchester United. Golgheterul celor de la Bologna a ajuns pe Old Trafford.

Joshua Zirkzee, fotbalistul convocat de urgenţă de Ronald Koeman la naţionala Ţărilor de Jos, pentru lotul de la EURO 2024, Golgheterul revelaţiei sezonului trecut din Serie A, Bologna, nu va juca alături de formaţia italiană în UEFA Champions League în noul sezon, în schimb, va lupta pentru un loc între primele patru echipe în campionatul Angliei, performanţă care le va permite "diavolilor roşii" să evolueze în Liga Campionilor.

Zirkzee, primul transfer al "diavolilor roşii" în această vară

42.500.000 de euro au plătit cei de la United pentru transferul internaţionalului neerlandez cu doar două selecţii pentru "Portocala Mecanică", ambele la EURO 2024. Zirkzee a prins doar patru minute în două partide la Campionatul European. Wout Weghorst, Memphis Depay şi Cody Gakpo au fost preferaţi în faţa tânărului vârf de atac.

Cedat de Bayern Munchen la Bologna pentru 27.500.000 de euro, în vara anului 2022, Zirkzee a impresionat la a doua sa experienţă în Italia.

Manchester United îşi doreşte să depăşească momentele dificile petrecute în ultimul an de zile şi să prindă un loc printre primele patru echipe ale campionatului englez. Zirkzee este primul transfer al echipei antrenate de Erik Ten Hag, în această perioadă de transferuri.

Afla mai multe despre: manchester unitedjoshua zirkzeebologna 

viewscnt
Articole similare