You are here:

Echipa din Liga 3 şi-a anunţat retragerea din competiţie: "Cum rămâne cu salariile noastre? Ne-a dat mesaj că echipa se desfiinţează"

Echipa din Liga 3 şi-a anunţat retragerea din competiţie: "Cum rămâne cu salariile noastre? Ne-a dat mesaj că echipa se desfiinţează"

Fotbal intern

Comentarii

Viitorul Şimian, formaţia care a încheiat pe locul patru în seria 7 în sezonul trecut al Ligii a 3-a, şi-a anunţat retragerea din noul sezon competiţional, în urma unor grave probleme financiare.

Viitorul Şimian nu va mai participa în noul sezon din Liga 3. Gruparea din Mehedinţi au avut parte de o surpriză neplăcută, înaintea startului noului sezon competiţional.

O nouă echipă se retrage din Liga 3

După trei sezoane petrecute în al treilea eşalon al fotbalului românesc, antrenorul echipei, alături de câţiva jucători, au părăsit clubul. Reunirea lotului a fost anulată, iar jucătorii rămaşi au fost anunţaţi că echipa se va retrage din competiţie.

"Am bănuit de câteva zile că echipa se va desfiinţa, fiindcă nimeni nu ne spunea nimic după plecarea surprinzătoare a domnului antrenor Stoica, iar în aceasta dimineaţă preşedintele George Sărăcin ne-a trimis mesaj pe grupul nostru de WhatsApp că Viitorul Şimian s-a desfiinţat şi ne-a urat succes în continuare!

Asta în contextul în care vinerea trecută ne spusese că ne va plăti salariile, fiindcă Romgaz va vira banii în contul clubului! Cei care întrebau de salarii erau excluşi din grup! Azi ne-a dat mesaj că echipa se desfiinţează!

Cum rămâne cu salariile noastre? Nu am mai luat banii de trei luni. Dacă tot voiau să desfiinţeze echipa, măcar să ne fi spus de când s-a încheiat campionatul, ca să avem şi noi timp să ne găsim alte echipe", a mărturisit un fotbalist de la Şimian, conform Liga2.ro

În urma acestei decizii, Mehedinţi va rămâne fără echipă în primele trei eşaloane ale fotbalului din România.

Afla mai multe despre: liga 3viitorul simian 

viewscnt
Articole similare