You are here:

Gigi Becali, reacţie după controversa uriaşă de la UTA - Rapid 1-1: ”Mă fac şi comentator. Am văzut”

Gigi Becali, reacţie după controversa uriaşă de la UTA - Rapid 1-1: ”Mă fac şi comentator. Am văzut”

Rapid

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a reacţionat şi el după finalul extrem de controversat de partidă ce a avut loc între UTA Arad şi Rapid.

UTA Arad şi Rapid au remizat, scor 1-1, în prima etapă a Superligii, după un meci care s-a încheiat cu mari controverse.

Formaţia arădeană a avut un gol anulat pentru fault în atac, în prelungirile meciului, însă Constantin Zotta consideră că brigada lui Sebastian Colţescu a comis cea mai mare greşeală din istoria VAR, întrucât protocolul a fost încălcat. 

În ceea ce priveşte fotbalul jucat pe stadionul din Arad, Braun a deschis scorul în prima repriză pentru Rapid, dar iar egalarea a venit după o oră de joc, prin Cîmpanu.

Ce a avut de spus Gigi Becali, după eroarea de arbitraj de la UTA - Rapid

Dar respectiva fază controversată ce a avut loc la finalul meciului dintre UTA şi Rapid a fost văzută şi de Gigi Becali. Patronul de la FCSB şi-a dat cu părerea, dar nu a vrut să comenteze mai mult subiectul.

”Am văzut. Dacă aşa a vrut Colţescu. Eu văd un picior al cuiva de la Rapid, care este la 15 centimetri de iarbă. Vine jucătorul Aradului şi împinge mingea. E adevărat că atunci când împinge mingea are un contact, dar deja atinsese mingea. Pare un contact. 

Eu când comentez despre ce face Rapidul... ce mă mai interesează pe mine ce face Colţescu şi Rapid. Pe mine mă interesează de echipa mea. Mă fac şi comentator. Nu-i destul că comentez după fiecare meci echipei mele, acum mă fac şi arbitru.

Mă interesează pe mine ce face Rapidul şi ce face Colţescu? E problema lor. Eu ce comentez o fac la meciul meu”, a declarat Gigi Becali, într-o convorbire telefonică la Prima Sport.

În urma etapei inaugurale din Superliga României, atât FCSB, cât şi Rapid au scos doar câte un punct din meciurile cu U Cluj, respectiv UTA Arad.

Afla mai multe despre: rapidgigi becalifcsbsuperligasebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare