You are here:

Reacţia celor de la Rapid, după controversele din meciul cu UTA: ”Suntem aruncaţi în atacuri fără să avem vreo implicare. Erorile umane fac parte din joc” | VIDEO

Reacţia celor de la Rapid, după controversele din meciul cu UTA: ”Suntem aruncaţi în atacuri fără să avem vreo implicare. Erorile umane fac parte din joc” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Preşedintele clubului Rapid, Viorel Moldovan (52 de ani), a tras concluziile după debutul giuleştenilo în noul sezon din campionatul României.

UTA Arad şi Rapid au remizat, scor 1-1, în prima etapă a Superligii, după un meci care s-a încheiat cu mari controverse.

În ceea ce priveşte fotbalul jucat pe stadionul din Arad, Braun a deschis scorul în prima repriză pentru Rapid, dar iar egalarea a venit după o oră de joc, prin Cîmpanu.

Viorel Moldovan, comunicat oficial după UTA - Rapid 1-1: ”Un nou sezon de jucat cu garda sus. Trebuie să ne apărăm de atacuri”

La finalul meciului, au venit reacţii de tot felul cu privire atât la Rapid, cât şi la UTA. Printre ele a fost şi cea a lui Viorel Moldovan.

Preşedintele celor de la Rapid a reacţionat după ce giuleştenii au debutat în noul sezon din Superliga României şi a punctat, în mod special, eroarea bizară de arbitraj din finalul partidei de la Arad.

”La Rapid jucăm fotbal cu garda sus, pentru că întotdeauna, pe lângă faptul că ne apărăm de gol, trebuie să ne apărăm de atacuri în care suntem aruncaţi fără să avem vreo implicare.

Nu lăsăm să treacă momentul de la Arad fără să ne spunem şi noi punctul de vedere, din respect pentru munca pe care o depun cei din teren şi din staff şi pentru pasiunea celor din tribune.

Înţelegem şi respectăm faptul că deciziile controversate pot genera emoţii puternice. Înţelegem şi că ele sunt ocazia perfectă pentru personaje din campionatul românesc să creadă că ne prind în corzi. Ce nu înţeleg ele este că noi ţinem fruntea sus şi ne jucăm fotbalul cu sinceritate, iar asta e ceva ce nu vor putea ştirbi, oricât de mult vor lovi.

Vrem să susţinem că fotbalul e un sport în care erorile umane fac parte din joc. Ceea ce putem noi controla este dorinţa noastră şi angajamentul pentru fani să jucăm şi să câştigăm în baza performanţei noastre, nu a deciziilor ce nu ţin de noi. Menţinem astfel fair play-ul şi valorile fundamentale ale acestui sport.

De asemenea, ne exprimăm încrederea în competenţa corpului de arbitri şi a sistemului VAR, implementat pentru a minimiza astfel de evenimente ca cel petrecut în meciul cu UTA.

A început un nou sezon de jucat cu garda sus. Suntem pregătiţi, iar la meciul cu CFR vom intra în teren cu aceeaşi motivaţie să ne jucăm fotbalul demn pe care l-am jucat mereu”, a transmis Moldovan, conform site-ului clubului din Giuleşti.

Afla mai multe despre: rapidsuperligaviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare