You are here:

Viorel Moldovan, distrus de un nume legendar: „Ce treabă are ăsta cu Rapidul, mă? Voi vă daţi seama?”

Viorel Moldovan, distrus de un nume legendar: „Ce treabă are ăsta cu Rapidul, mă? Voi vă daţi seama?”

Rapid

Comentarii

Liţă Dumitru, fostul mare internaţional, a avut cuvinte dure la adresa numirii lui Viorel Moldovan în funcţia de preşedinte la Rapid.

Viorel Moldovan a fost făcut praf de un nume legendar din fotbalul românesc

Liţă Dumitru este de părere că Viorel Moldovan nu are experienţa necesară pentru a fi pus preşedinte la un club de talia Rapidului, iar Dan Şucu este răspunzător pentru această decizie.

„Din ce am observat de la distanţă, Dan Şucu e un om care iubeşte fotbalul şi care vrea să facă bine. Din păcate, are sfătuitori proşti! A îndepărtat aproape toţi rapidiştii din club, iar asta nu e bine. Mai ales în Giuleşti.

Mă refer la demiterea lui Daniel Niculae, dar nu numai la el. A venit Viorel Moldovan, un nume greu ca fotbalist, însă care e legătura lui Vio cu Rapidul?!

A jucat puţin la Rapid, asta l-a făcut rapidist adevărat?! Hai să fim serioşi... Plus că n-are nicio experienţă de preşedinte. Nico demonstrase ceva în acea funcţie. Săpunaru este rapidist adevărat. E un bun motivator”, a spus Liţă Dumitru, potrivit iamsport.ro.

Florinel Coman şi Darius Olaru, făcuţi praf de un nume legendar după EURO 2024

„(n.r. Cum vi se pare lupta la titlu în campionatul ce stă să înceapă? Tot FCSB pare favorită, chiar dacă l-a pierdut pe Coman. Bine, Florinel e pierdere pentru noi, aici, că la Euro am văzut cu toţii de ce e în stare... Mai mult s-a plimbat pe teren!

Olaru a jucat şi foarte puţin. Dar şi când a fost trimis pe teren, zero! Vă daţi seama? Ăştia doi au fost cei mai buni din Liga 1...(n.r. Deci şanse mici ca FCSB să prindă grupele Ligii Campionilor.) Doar printr-o minune, iar asta s-ar traduce printr-un traseu foarte avantajos. Eu nu cred. Păcat de banii lui Gigi, că el investeşte”, a spus Liţă Dumitru, potrivit iamsport.ro.

 

Afla mai multe despre: viorel moldovanrapidlita dumitru 

viewscnt
Articole similare