You are here:

Săpunaru, rezervă neutilizată la primul meci al lui Neil Lennon la Rapid. Ce se întâmplă cu veteranul giuleştenilor: ”A fost o onoare”

Săpunaru, rezervă neutilizată la primul meci al lui Neil Lennon la Rapid. Ce se întâmplă cu veteranul giuleştenilor: ”A fost o onoare”

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, Chris Braun, a tras concluziile după remiza cu UTA Arad, de la debutului noului sezon competiţional.

UTA Arad şi Rapid au remizat, scor 1-1, în prima etapă a Superligii, după un meci care s-a încheiat cu controverse

UTA a avut un gol anulat pentru fault în atac, în prelungirile meciului, însă Constantin Zotta consideră că brigada lui Sebastian Colţescu a comis cea mai mare greşeală din istoria VAR, întrucât protocolul a fost încălcat. 

Căpitanul a vorbit. Ce a zis purtătorul banderolei de la Rapid în meciul cu UTA

În ceea ce priveşte fotbalul jucat pe stadionul din Arad, Braun a deschis scorul în prima repriză pentru Rapid, dar iar egalarea a venit după o oră de joc, prin Cîmpanu.

La finalul meciului, Chris Braun, care a fost căpitan în această partidă, a vorbit despre debutul Rapidului în noul sezon competiţional.

De asemenea, fundaşul neamţ a oferit detalii şi cu privire la situaţia actuală a banderolei de căpitan de la formaţia din Giuleşti, întrucât Săpunaru a fost rezervă neutilizată la Arad.

”Am mai jucat în poziţia aceasta în cariera mea, nu e ceva nou. Sunt probleme fizice, trebuie să mai punem la punct câteva lucruri. Trebuie să fim mai periculoşi în faţa porţii. A fost o onoare să fiu căpitan.

Dar, când e pe teren, căpitanul e Cristi Săpunaru. Nu contează că jucăm cu CFR, cu FCSB, trebuie să câştigăm, să luptăm, nu contează cine urmează. Ne place noul sistem, avem de muncă”, a declarat Braun, conform Prima Sport.

Afla mai multe despre: chris braunrapidcristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare