You are here:

Ionuţ Chirilă a găsit prima echipă mare din Superliga care "se luptă la retrogradare": "Dacă joacă în halul ăsta"

Ionuţ Chirilă a găsit prima echipă mare din Superliga care "se luptă la retrogradare": "Dacă joacă în halul ăsta"

Superliga

Comentarii

Ionuţ Chirilă a urmărit primele meciuri din noul sezon al Superligii şi a tras o concluzie îngrijorătoare despre una dintre echipele cu pretenţii de top. Jocul prestat de Rapid la Arad l-a determinat să spună că bucureştenii pot avea probleme în clasament, chiar să se lupte în subsolul clasamentului.

Au vrut titlul în România, însă Ionuţ Chirilă i-a trezit: "Joacă în halul ăsta şi se luptă la retrogradare"

UTA şi Rapid Bucureşti au remizat, scor 1-1, în prima etapă a Superligii, după un meci care s-a încheiat cu controverse. 

UTA a avut un gol anulat pentru fault în atac, în prelungirile meciului, însă Constantin Zotta consideră că brigada lui Sebastian Colţescu a comis cea mai mare greşeală din istoria VAR, întrucât protocolul a fost încălcat. 

Neil Lennon a tras primele concluzii după debutul într-un meci oficial la Rapid, însă Ionuţ Chirilă a fost drastic. 

Jocul arătat de Rapid cu UTA l-a făcut să spună că retrogradarea ar putea fi un scenariu de luat în calcul de giuleşteni.

"Prospeţimea vine din ştiinţa jocului. Eu spun un lucru şi vreau să fiu delicat. Dacă Rapid joacă în halul în care a jucat în seara asta, se luptă la retrogradare. Cum a jucat în tot meciul. Nişte jucători ca Manea sau ca Rrahmani, Hassani, pe ei îi scoţi din fotbal. N-am văzut construcţia unui atac poziţional, înlănţuire de opt, zece faze şi finalizare. 

Dacă pe Manea îl obligi să joace lung de linie pe 60 de metri, îl scoţi din fotbal. După părerea mea, Rapid azi a fost o echipă, cu excepţia timidităţii UTA-ei, care şi ea a fost impotentă, că nu a ajuns la poartă, dar aici Rednic are o scuză, că nu are jucătorii Rapidului... Tot ce se întâmplă după gol... Aveai impresia că... Braun dădea mingea singur afară", a spus Ionuţ Chirilă, la Prima Sport.

În acest sezon, Rapid şi-a propus o clasarea pe podium în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, trofeul Cupei României şi revenirea într-o competiţie europeană. 

Unde se vede finala EURO 2024

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: ionut chirilarapid superligauta rapidarbitraj uta rapid 

viewscnt
Articole similare