You are here:

Fotbalistul plecat de la Rapid, soluţie pentru CFR Cluj? Dan Petrescu: "Am lucrat bine cu el, dar a avut probleme. Nu suntem unde îmi doresc"

Fotbalistul plecat de la Rapid, soluţie pentru CFR Cluj? Dan Petrescu: "Am lucrat bine cu el, dar a avut probleme. Nu suntem unde îmi doresc"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre lotul pe care-l conduce şi a recunoscut că vrea îmbunătăţiri. De asemenea, principalul a fost întrebat şi despre Damjan Djokovic, mijlocaşul lăsat liber de contract de Rapid.

Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj! "Djokovic? A avut probleme"

CFR Cluj debutează cu Dinamo, duminică, de la 19:00, live video pe Orangesport.ro, în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet. 

Ardelenii i-au transferat pe Mohammed Kamara, Armend Thaqi, Andrei Artean, Adrian Păun, Leo Bolgado, Anton Kresic, Beni Nkololo, Simão Rocha, Kalifa Kujabi şi Meriton Korenica, însă Dan Petrescu îşi mai doreşte jucători, întrucât i-a pierdut pe Otele şi Muhar. 

"Tot timpul vreau mai mult. Când îi pierzi pe cei mai buni marcatori nu poţi fi fericit, dar trebuie să înţeleg situaţia, pentru bilanţ, buget, era clar că trebuie să se întâmple. Otele şi Muhar vor fi greu de înlocuit, dar ceilalţi să dovedească că putem ca echipă să suplinim plecările celor doi. 

Nou-veniţii au venit târziu, nici nu au făcut pregătirea cu noi. Mai avem nevoie de doi jucători care să facă faţă la CFR, doi de valoare", a recunoscut Dan Petrescu, înainte de meciul cu Dinamo. 

Damjan Djokovic, multiplul campion al României cu CFR Cluj, s-a despărţit joi de Rapid, iar Dan Petrescu a fost întrebat dacă mijlocaşul croat ar fi o variantă. 

"Nici nu am ştiut, nu m-am gândit la el, dar nu cred că va fi o soluţie pentru noi. Rămâne de văzut, am lucrat bine cu el şi rămâne de văzut. În ultimul timp a avut probleme şi la FCSB, şi la Rapid, nu prea a jucat. Am înţeles că nu are echipă acum, poate şi din cauza problemelor. 

Nu suntem unde îmi doresc în momentul de faţă, nici ca lot, nici ca tactică. Au venit 10 jucători, echipa nu e unde vreau eu şi se va vedea mâine asta", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. 

Unde se vede finala EURO 2024

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: dan petrescudamjan djokovicdan petrescu 

viewscnt
Articole similare