You are here:

Revenire cu emoţii în Superliga. Luca Mihai, tânărul jucător accidentat grav de Homawoo în sezonul trecut, s-a întors pe teren

Revenire cu emoţii în Superliga. Luca Mihai, tânărul jucător accidentat grav de Homawoo în sezonul trecut, s-a întors pe teren

Poli Iași

Comentarii

Luca Mihai a revenit pe teren în urma accidentări suferite într-o partidă din play-out-ul sezonului trecut, dintre Poli Iaşi şi Dinamo, disputată la Bucureşti.

Luca Mihai a revenit pe teren, într-o partidă oficială, la aproape trei luni de la accidentarea sa suferită în timpul unei partide dintre Poli Iaşi şi Dinamo, în play-out-ul sezonului trecut.

Revenire într-o partidă oficială pentru Luca Mihai

Tânărul fotbalist în vârstă de 20 de ani a fost introdus pe teren de către antrenorul Tony da Silva în minutul 74 al partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, primul meci al sezonului pentru ambele formaţii.

Mihai a fost lovit grav de către fundaşul francez al celor de la Dinamo, Josue Homawoo, în zona capului, chiar în spatele urechii. Fotbalistul şi-a pierdut conştiinţa şi a fost transportat de urgenţă la spital. Mihai a revenit pe teren în timpul unui amical disputat de ieşeni împotriva formaţiei bulgare, CSKA Sofia, care a avut loc în luna iunie a acestui an.

La doar cinci minute de la intrarea pe teren, Luca Mihai a văzut cartonaşul galben, în urma unei intrări. Controversa legată de accidentarea lui Mihai a fost neacordarea unui cartonaş roşu pentru Homawoo, care a primit în schimb un cartonaş galben, care i-a permis să evolueze în continuare. Dinamo reuşea să înscrie un gol pe finalul partidei şi să obţină trei puncte la acel meci.

Afla mai multe despre: poli iasiluca mihaihakim abdallah 

viewscnt
Articole similare