You are here:

Dennis Politic, căpitan la Dinamo? Cum a reacţionat golgheterul "câinilor" din sezonul trecut: "O mândrie foarte mare"

Dennis Politic, căpitan la Dinamo? Cum a reacţionat golgheterul "câinilor" din sezonul trecut: "O mândrie foarte mare"

Dinamo București

Comentarii

Dennis Politic, golgheterul celor de la Dinamo din sezonul trecut, a vorbit despre noul său rol, la începutul unei noi stagiuni alături de Dinamo.

Cel mai valoros jucător ofensiv din lotul câinilor a fost întrebat despre schimbările din punct de vedere ierarhic în rândul jucătorilor. Întrebat dacă va deveni noul căpitan al "câinilor" în acest sezon, Politic este de părere că Răzvan Patriche trebuie respectat în continuare, ca lider al vestiarului.

"Nu ştiu, trebuie să aşteptăm meciul şi vedem, Răzvan Patriche este încă aici şi el a fost căpitan în sezonul trecut şi trebuie să îl respectăm în continuare ca şi căpitan. Acum vedem ce va decide antrenorul.", a declarat Politic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cât despre rolul de căpitan în absenţa lui Patriche, Politic a recunoscut faptul că îşi va asuma această responsabilitate, pe care o preţuieşte mult.

"Din ce am văzut la meciurile de pregătire, da. Este o mândrie foarte mare şi o responsabilitate în acelaşi timp. Sper să fac faţă cu brio.", a mai spus Politic.

Politic a vorbit şi despre importanţa obţinerii unui rezultat pozitiv la partida din prima etapă a noului sezon, o deplasare dificilă pe terenul celor de la CFR Cluj.

Dennis Politic: "Cred că suntem o echipă destul de bună"

"Partidă foarte grea, jucăm cu una dintre cele mai bune echipe, stă bine din punct de vedere fizic şi ştim că va fi un meci foarte greu, dar vrem să începem bine şi suntem motivaţi să obţinem cele trei puncte. Fiecare meci e greu şi încercam să ne concentrăm pe fiecare meci şi nu mai vrem să fim în situaţia în care am fost anul trecut.

Jucătorii care au venit sunt jucători tineri cu foame de joc, au venit şi câţiva jucători cu experienţă, Opruţ şi Boateng. Cred că suntem o echipă destul de bună. Ne înţelegem foarte bine, suntem un grup unit şi din ce am văzut în intensitatea din meciurile pe care le-am avut, suntem o echipă destul de bună.

Au multă calitate, în ultimii ani s-a văzut, au fost şi campioni, îl au ca executant cred că pe cel mai bun executant din Superliga, Deac, îl au pe Bîrligea, au mulţi jucători de calitate. Noi ne concentrăm pe noi şi pe ce putem noi să producem.", a continuat Politic.

 

Afla mai multe despre: dinamo bucuresti. dennis politicsuperligacfr cluj 

viewscnt
Articole similare