You are here:

VIDEO | Ce tricolor de la EURO 2024 a fost prezent pe stadion la UTA - Rapid. Jucătorul deţine un record istoric în fotbalul românesc

VIDEO | Ce tricolor de la EURO 2024 a fost prezent pe stadion la UTA - Rapid. Jucătorul deţine un record istoric în fotbalul românesc

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii naţionalei României de la EURO 2024 a fost să-şi vadă fosta echipă la debutul ei în noul sezon din Superliga României.

UTA Arad şi Rapid s-au întâlnit în cadrul primei etape din noul sezon al Superligii României.

În cadrul meciului disputat la Arad, Mircea Rednic şi Neil Lennon speră să debuteze cu dreptul în noua stagiune a campionatul românesc.

Dennis Man a fost să-şi vadă fosta echipă în prima etapă a Superligii

Dar prima repriză a aparţinut oaspeţilor veniţi de la Bucureşti. Noul căpitan al giuleştenilor, Chris Braun, a marcat golul care face diferenţa pe tabelă, după prima parte. 

De asemenea, pe finalul primei reprize, camerele TV l-au surprins în tribune şi pe Dennis Man. Internaţionalul român tocmai ce a revenit din Germania, acolo unde a fost prezent alături de naţionala României la EURO 2024, iar acum a venit să-şi vadă la treabă fosta echipă.

Dennis Man a debutat în fotbalul mare la UTA Arad, în 2015, o echipă pentru care a jucat 38 de meciuri şi a livrat 16 goluri şi patru pase decisive. În 2016, se muta în Capitală şi semna cu FCSB, pentru o sumă de aproape de două milioane de euro.

La începutul anului 2021, Man părăsea campionatul României şi ajungea în Italia, la Parma, unde este şi în prezent. FCSB îl vindea la momentul respectiv cu 11 milioane de euro. 

Dennis Man este, în acest moment, cel mai scump jucător din istorie vândut de o echipă din România.

Echipele din UTA Arad - Rapid:

  • UTA Arad: R. Popa – Rodrigues, Conte, Benga (c.), Trif – C. Mihai, Van Durmen, V. Costache – Omondi, Ezekiel, Fabry
  • Rezerve: D. Iliev, Râpă, Iurasciuc, Ekmecki, Machado, Dumiter, Cîmpanu, R. Cristea, Healf, A. David
  • Antrenor: Mircea Rednic
  • Rapid Bucureşti: Aioani – Braun (c.), Blazek, Iacob, Borza – Manea, Oaidă, Kait, Papeau – Hasani, Rrahmani
  • Rezerve: Ungureanu, Bădescu, Săpunaru, Micovschi, Emmers, Petrila, El Sawy, Burmaz, Jambor, G. Gheorghe, A. Stan, Ignat 
  • Antrenor: Neil Lennon

Afla mai multe despre: dennis mansuperligauta aradrapideuro 2024 

viewscnt
Articole similare