You are here:

"Clubul nu a fost preluat de turci". Claudiu Tudor a intervenit, în mijlocul tensiunilor la Petrolul: "Primăria nu ajută. Serhan a zis că vine, dar nu s-a întâmplat"

"Clubul nu a fost preluat de turci". Claudiu Tudor a intervenit, în mijlocul tensiunilor la Petrolul: "Primăria nu ajută. Serhan a zis că vine, dar nu s-a întâmplat"

Petrolul

Comentarii

Preşedintele de la Petrolul Ploieşti, Claudiu Tudor, a oferit ultimele detalii din jurul clubului de tradiţie, care acuză probleme financiare înainte de startul noului sezon. Oficialul a transmis că speră ca problema legitimării noilor jucători să fie rezolvată în zilele următoare şi că turcii n-au finalizat tranzacţia de cumpărare.

Petrolul suferă înainte de startul noului sezon. "Astăzi au două luni de restanţe", a recunoscut Claudiu Tudor despre echipă, iar conflicte au apărut în cadrul grupului antrenat de Mehmet Topal. Lângă antrenorul turc a fost adus şi Sanjin Alagic, un tehnician bosniac deţinător al licenţei Pro. 

"De la zi la zi sunt probleme, de la cele de organizare a jocului la centrul de copii... Probleme vor fi tot timpul de rezolvat. S-a achitat către Ballkani diferenţa care trebuia, ca să dăm drumul transferurilor. Aşteptăm acum ok-ul lor, pentru că se vor face mişcările mai repede când primeşti foaia de la ei, ca să poţi legitima jucătorii noi. 

În momentul în care îţi dau acea foaie e mult mai uşor către FIFA să faci diligenţele necesare. Sperăm să le avem luni dimieaţa, ca jucătorii să fie înregimentaţi şi folosi cu Buzăul", a spus conducătorul clubului prahovean. 

Claudiu Tudor, supărat că autorităţile locale nu contribuie la bugetul de la Petrolul

Preşedintele a discutat cu edilul Ploieştiului pentru a susţine financiar Petrolul, fără succes pentru echipa din Superliga care debutează luni, de la 21:30, acasă cu Gloria Buzău. 

"Din păcate suntem corigenţi la acest domeniu. Dacă am fi avut implicare, nu am fi avut nicio problemă şi rezultatele ar fi fost, dar asta este, facem tot posibilul să ţinem această echipa în viaţă, vom vedea ce se va întâmpla. Noi aşteptăm tot timpul să vină turcii, să vină austriecii, dar noi ce facem? Noi nu facem nimic. Ne certăm pe Facebook, 'x' n-aduce. Din păcate, nu umplem stadionul, că dacă am fi umplut stadionul meci de meci, băieţii ăştia erau cu salariile la zi. 

Am discutat cu dânsul (n.r. - primarul) două ore şi jumătate. Ne-a spus clar că din punct de vedere al primăriei nu ne poate ajuta cu nimic. Ne-a spus clar, nu trebuie să ascundem, pentru că primăria este într-o situaţie jalnică", a adăugat Claudiu Tudor. 

Turcii încă nu au finalizat tranzacţia la Petrolul Ploieşti

Claudiu Tudor a dorit să lămurească şi situaţia finanţatorilor încă aşteptaţi la Petrolul Ploieşti. Deşi o parte din sumă a fost virată, tranzacţia nu este încheiată. 

"Clubul nu a fost preluat de către turci. Guler, prin firma Sportimex, dacă va achita valoarea contractului, va intra ca membru fondator el. Sau, în momentul în care se va face pe acţiuni, va primi o parte din acţiuni. Sportimex a achitat prima tranşă, chiar puţin peste. Cu siguranţă, luna viitoare va fi următoarea tranşă. Dacă omul de afaceri Serhan, care a fost alături de noi în cantonament, va dori să preia clubul, atunci suntem deschişi, dispuşi. 

Li s-a transmis de atâtea ori, s-au purtat discuţii. El a spus că vine, deocamdată nu s-a întâmplat acest lucru. Îi aşteptăm să preia tot clubul, cât vor, atât timp cât e pe mâini bune şi sunt garanţii că se fac plăţile", a spus Claudiu Tudor. 

Unde se vede finala EURO 2024

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: claudiu tudorclaudiu tudor petrolulfinantatori petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare