You are here:

"Jucători sunt, să vedem câţi sunt fotbalişti". Dan Petrescu cere întăriri la CFR Cluj, înaintea debutului în noul sezon

"Jucători sunt, să vedem câţi sunt fotbalişti". Dan Petrescu cere întăriri la CFR Cluj, înaintea debutului în noul sezon

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj şi odată cu revenirea acestuia s-a reaprins şi dorinţa de rezultate în Gruia.

"Bursucul" şi-a încheiat cea mai recentă aventură în străinătate, cea de la Jeonbuk şi s-a întors în Gruia, acolo unde a reuşit să scrie istorie ca antrenor. CFR Cluj va debuta pe teren propriu în noul sezon din Superliga. Ardelenii o vor înfrunta pe Dinamo în Gruia, duminică, de la ora 19:00.

Dan Petrescu a avut un mesaj clar la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dinamo. Antrenorul clujenilor îşi doreşte să-şi întărească lotul cât de curând pentru a-şi putea îndeplini obiectivele din acest sezon, în condiţiile în care Otele şi Muhar au fost cedaţi de curând.

Dan Petrescu: "Nu suntem unde îmi doresc, echipa nu e unde vreau eu"

"Tot timpul vrem mai mult, când pierzi cei mai buni marcatori, nu poţi să fii fericit. Trebuie să înţeleg şi clubul, trebuie să vindem jucători şi să aducem alţii în locul lor, dar Otele şi Muhar vor fi greu de înlocuit.

Nu suntem unde îmi doresc, nici ca jucători, nici ca tactică, au venit zece jucători, nu ştiu câţi vor fi titulari. Echipa nu e unde vreau eu, nu cred că o echipă va fi mulţumită de primul meci, poate doar Corvinul.

Sper să am o surpriză plăcută mâine. Ca număr de jucător, sunt foarte mulţi, dar să vedem şi care sunt fotbalişti, că jucători sunt, dar fotbalişti trebuie să fie pe teren, la meciuri", a declarat Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescudinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare