You are here:

Viorel Moldovan confirmă că un fotbalist important vrea să plece de la Rapid! "Nu-l opreşte nimeni. Avem variante"

Viorel Moldovan confirmă că un fotbalist important vrea să plece de la Rapid! "Nu-l opreşte nimeni. Avem variante"

Rapid

Comentarii

Noul preşedinte de la Rapid, Viorel Moldovan, a vorbit despre două posibile plecări de la Rapid. Cândva revelaţia din lot, Funsho Bamgboye (25 de ani), nu doreşte să continue, în timp ce cu Damjan Djokovic (34 de ani) se negociază rezilierea.

Viorel Moldovan anunţă că un fotbalist vrea să plece după ce şi-a pierdut locul de titular

Rapid vizează locurile 1-3 în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, trofeul Cupei României şi revenirea în Europa pentru sezonul următor, iar Neil Lennon şi conducerea "vişinie" îşi fac planurile în mercato. 

Luni, Cristi Manea a fost prezentat oficial la Rapid, în timp ce Rareş Pop, Luka Gojkovic şi Claudiu Micovschi vor fi în lot pentru stagiunea următoare. 

Rapid s-ar putea despărţi în curând de doi fotbalişti, printre care şi de Funsho Bamgboye. Nigerianul a fost revelaţia din lot, şi-a câştigat locul de titular, însă a pierdut lupta cu Krasniqi. 

După 54 de meciuri, 8 goluri şi 9 pase decisive, Funsho Bamgboye a anunţat conducerea că vrea să-şi găsească o nouă echipă. 

"Există posibilitatea ca Funsho să plece. Dacă asta e doleanţa lui, nu-l opreşte nimeni. Avem variante foarte bune pe acea poziţie, tineri jucători autohtoni care au calitate deosebită. Sunt adeptul acestor tineri cărora trebuie să li se dea spaţiu de joc, încurajaţi şi sprijiniţi ca să fie jucători de bază la Rapid şi certitudini", a spus Viorel Moldovan. 

De asemenea, cu Damjan Djokovic, cel care a fost scos din prima garnitură a Rapidului, se caută o variantă pentru a rezilia. Croatul mai are contract până iunie 2025. 

"Nu am ajuns la o înţelegere, vedem ce se va întâmpla în continuare", a adăugat noul preşedinte de la Rapid, Viorel Moldovan. 

Pentru Orange Sport, Alex Albu a spus că a rămas confuz după ce Rapid nu i-a mai oferit prelungirea contractului

Afla mai multe despre: viorel moldovanfunsho bamgboyedamjan djokovictransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare