You are here:

Din grupele Conference League, la FCSB! Presa sud-africană a dezvăluit atacantul "care e pe punctul de a semna"

Din grupele Conference League, la FCSB! Presa sud-africană a dezvăluit atacantul "care e pe punctul de a semna"

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte noul sezon în Apeldoorn, Ţările de Jos, iar presa din Africa de Sud anunţă că mercato ar putea continua cu un atacant care a jucat în grupele Conference League, în sezonul recent încheiat. Luther Singh (26 de ani) este liber de contract şi ar fi pe radarul campioanei României.

Luther Singh, atacantul despre care presa din Africa de Sud susţine că e aproape de FCSB

FCSB i-a transferat oficial pe David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu, iar a patra mutare a campioanei Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, ar urma să fie făcută în ofensivă. 

Publicaţia sud-africană iDiski Times susţine că din informaţiile pe care le are Luther Singh este pe radarul celor de la FCSB. "Singh este pe punctul de a semna cu FCSB, clubul pentru care evoluează compatriotul Siyabonga Ngezana, după ce discuţiile au avut loc între reprezentanţii părţilor".

Născut în Soweto, Africa de Sud, Luther Singh a petrecut cea mai mare parte a carierei în Europa. Până la 26 de ani, fotbalistul care poate juca atât atacant central, cât şi atacant stânga, a evoluat pentru: Braga, Moreirense, Chaves şi FK Cukaricki. 

Produs al sud-africanilor de la Stars of Africa, Luther Singh a rămas liber de contract în ianuarie, când s-a despărţit de FK Cukaricki, echipa din Serbia care a evoluat în grupele Conference League în sezonul trecut. 

Fotbalistul care ar fi dorit de FCSB în această vară a prins 60 de minute pe teren în grupa F, din care au mai făcut parte Ferencvaros, Genk şi Fiorentina. 

"Gigantul din România, FCSB, s-a apropiat de sud-african Luther Singh", mai susţine sursa citată. 

  • 213 meciuri, 39 de goluri şi 22 de pase decisive sunt cifrele lui Singh de-a lungul carierei. 

FCSB ar fi scăpat şi de concurenţă pentru transferul lui Luther Singh. Fotbalistul de 26 de ani a fost ofertat de două echipe din Egipt, Zamalek şi Ismaily, însă echipele nu s-au ridicat la pretenţiile financiare ale jucătorului. 

Ar fi al doilea sud-african adus de FCSB, după fundaşul central Siyabonga Ngezana, cel care s-a impus rapid şi a ajuns un fotbalist important în Superliga. 

De altfel, Florinel Coman ar urma să se transfere, dar nu la Al Duhail, prima echipă din Golf interesată de fotbalistul naţionalei. 

Afla mai multe despre: luther singhluther singh fcsbtransferuri fcsbngezana fcsbsiyanbonga ngezana 

viewscnt
Articole similare