You are here:

OFICIAL | Rapid a realizat transferul lui Cristi Manea, multiplu campion al României cu CFR Cluj. Ce le-a transmis suporterilor giuleşteni

OFICIAL | Rapid a realizat transferul lui Cristi Manea, multiplu campion al României cu CFR Cluj. Ce le-a transmis suporterilor giuleşteni

Rapid

Comentarii

Rapid a oficializat transferul lui Cristian Manea, fundaşul lateral care a reuşit să cucerească cinci titluri de campion în România, alături de CFR Cluj.

Cristian Manea este noul jucător al celor de la Rapid Bucureşti! Giuleştenii au reuşit să ajungă la o înţelegere cu fotbalistul care a părăsit-o pe CFR Cluj în această vară, după o perioadă de şapte sezoane petrecută în Gruia. Fotbalistul crescut la "Academia de Fotbal Gheorghe Hagi" a ales să rămână în Superliga şi să semneze cu formaţia antrenată de Neil Lennon.

Cristi Manea, noul jucător al celor de la Rapid

"Bun venit, Cristi! De cinci ori campion al României, Cristi Manea este jucătorul Rapidului până în 2027!", au transmis cei de la Rapid Bucureşti, pe reţelele de socializare.

Cristi Manea le-a transmis un mesaj suporterilor noii sale echipe, pe care abia aşteaptă să-i vadă la stadion pentru meciurile Rapidului din noul sezon.

"Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria şi suporterii Rapidului, şi cred că sunt cei mai frumoşi din ţară. Abia aştept să joc acasă şi să am în spate un zid vişiniu! Îmi doresc să câştigăm campionatul şi să facem fericiţi aceşti suporteri minunaţi!", a spus Cristi Manea.

Manea a evoluat şi în tricoul rivalei celor de la Rapid, FCSB, în sezonul 2019/2020, sub formă de împrumut. 4 prezenţe a adunat Cristi Manea în tricoul "roş-albastru". Alăturid e CFR Cluj, Cristi Manea a contribuit la câştigarea a cinci titluri de campioni în România, iar ultimul titlu obţinut a fost cel din sezonul 2021/2022.

Afla mai multe despre: rapidcfr clujcristi maneasuperliga 

viewscnt
Articole similare