Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, păzea! Maccabi Tel Aviv, un nou antrenor. Vine dintr-o ţară vecină şi a antrenat o fostă adversară a campioanei României

FCSB, păzea! Maccabi Tel Aviv, un nou antrenor. Vine dintr-o ţară vecină şi a antrenat o fostă adversară a campioanei României

FCSB

Comentarii

FCSB va avea o misiune dificilă în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde speră să meargă până la capăt şi să obţină calificarea în grupele competiţiei.

Alertă, FCSB! Maccabi Tel Aviv se întăreşte cu unul dintre cei mai promiţători antrenori sârbi

FCSB a devenit campioana României după nouă ani de aşteptare, iar visul lui Gigi Becali este Liga Campionilor, mai exact grupele competiţiei. Dacă va accede acolo, va pune mâna pe milioane de euro.

Dar drumul este lung şi dificil. FCSB începe aventura europeană încă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Adversară este, totuşi, modesta Virtus, din San Marino.

Lucrurile se complică, însă, începând cu turul următor. Dacă va trece de san-marinezi, campioana României se va duela cu Maccabi Tel Aviv, câştigătoarea titlului în Israel.

Aceasta a rămas fără antrenor la finalul sezonului recent încheiat. Robbie Keane a decis să plece. Dar Maccabi Tel Aviv este foarte aproape să pună mâna pe unul dintre cei mai în vogă antrenori sârbi ai momentului.

Este vorba despre Zarko Lazetic, care a hotărât să nu mai continue la cârma celor de la Backa Topola, informează sârbii de la Sportski žurnal.

Lazetic a făcut treabă excelentă la Backa Topola, o echipă destul de modestă, dar pe care a dus-o la nivelul următor, să se bată la titlu şi la cupele europene în Serbia.

Backa Topola a fost şi adversara FCSB-ului, în turul al doilea preliminar din Europa League în sezonul 2020-2021. Lazetic a devenit antrenorul echipei la mijlocul stagiunii ce avea să urmeze.

În vârstă de 42 de ani, Zarko Lazetic a mai antrenat echipe modeste din Serbia, a fost şi secund la Partizan, iar acum, după perioada Backa Topola, este pregătit de prima experienţă din străinătate, la Maccabi Tel Aviv.

Afla mai multe despre: fcsbliga campionilormaccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare