Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Anunţ public”. Titularul României la EURO 2024 va avea o nouă echipă

OFICIAL | ”Anunţ public”. Titularul României la EURO 2024 va avea o nouă echipă

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român Denis Drăguş va fi în cel mai scurt timp jucătorul turcilor de la Trabzonspor, după o stagiune foarte bună avută la Gaziantep, unde a marcat 14 goluri în campionat.

Drăguş, la Trabzon, mutare iminentă

Denis Drăguş este subiectul unui transfer de mare importanţă în această perioadă. Prezent alături de naţionala României la EURO 2024, atacantul se va alătura celor de la Trabzonspor, locul 3 la finalul sezonului recent încheiat din campionatul turc.

Internaţionalul român a evoluat în stagiunea 2023-2024 la Gaziantep, acolo unde a fost împrumutat de Standard Liege, dar acum a devenit liber de contract. Aşadar, el nu mai aparţine în acte de clubul belgian.

De-a lungul perioadei petrecute la Gaziantep, Denis Drăguş a fost antrenat şi de Marius Şumudică şi i-a avut coechipieri pe conaţionalii Florin Niţă, Deian Sorescu şi Alex Maxim. Primii doi sunt şi ei în Germania, la EURO 2024.

”Trabzonspor. Anunţ public cu privire la negocieri.

Am început discuţiile pentru transferul la clubul nostru al fotbalistului profesionist Denis Mihai Drăguş, care are statutul de jucător liber de contract (n.r. iniţial anunţul menţiona că este jucătorul lui Standard Liege, apoi s-a modificat statutul în liber de contract, după care s-a revenit la varianta iniţială cu Standard Liege!)”, a postat gruparea din Super Lig luni dimineaţă.

Pe lângă Denis Drăguş, Trabzonspor îi va mai aduce pe: Ozan Tufan, John David Lundstram, Borna Barisic şi Anthony ”Tony” Nwakaeme.

Drăguş speră la calificarea în optimi: ”Am încredere în echipă”

”Am intrat un pic mai greu în meci, dar cred că am aratăt că puteam şi noi să marcăm. Ne-am ridicat la nivelul meciului. Am spus-o şi în calificări, România trebuie să sufere până la ultimul meci, dar am arătat că la final am fost fericiţi.

Am încredere în echipă, ok, am pierdut un meci, dar Belgia e foarte bună. Trebuie să luăm lucrurile bune. Fanii din tribune au fost senzaţionali”, declara Drăguş, după meciul cu Belgia.

Afla mai multe despre: denis dragustrabzonsporromaniaechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare