Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kevin De Bruyne a numit fotbalistul român care l-a impresionat la partida de la Koln: "A fost foarte bun, periculos"

Kevin De Bruyne a numit fotbalistul român care l-a impresionat la partida de la Koln: "A fost foarte bun, periculos"

EURO

Comentarii

Kevin De Bruyne, căpitanul naţionalei Belgiei, a numit fotbalistul român care l-a impresionat după partida naţionalei sale împotriva României.

Căpitanul naţionalei Belgiei şi unul dintre cei mai importanţi jucători de la Manchester City în ultimele sezoane, De Bruyne a fost întrebat despre situaţia din grupă la finalul etapei a 2-a, jocul "dracilor roşii" arătat împotriva României, cât şi despre remarcaţii din tabăra adversă.

Întrebat despre echipa care i-a cauzat cele mai mari probleme Belgiei, De Bruyne a oferit un răspuns clar, favorabil naţionalei Slovaciei.

De Bruyne: "Am avut ocazii în ambele meciuri"

"Cu Slovacia am pierdut, nu? Am avut ocazii în ambele meciuri. Diferenţa a fost că astăzi, spre deosebire de meciul trecut, am reuşit să şi introducem mingea în poartă.", a declarat Kevin De Bruyne, conform iamsport.ro

Cât despre fotbalistul care l-a impresionat din tabăra adversă, De Bryune l-a evidenţiat pe Denis Drăguş, atacantul "tricolorilor". "Atacantul a fost foarte bun, periculos, dar cred că noi am jucat bine şi că ne-am făcut treaba!", a mai spus starul de la Manchester City.

Belgia înfruntă Ucraina într-un nou meci important pentru selecţionata lui Domenico Tedesco. Belgienii sunt nevoiţi să obţină un rezultat pozitiv, în condiţiile în care o înfrângere cu Ucraina, cât şi o victorie sau un egal al României cu Slovacia, ar putea duce la o eliminare prematură a "dracilor roşii".

Afla mai multe despre: euro 2024kevin de bruynedenis dragusromaniabelgia 

viewscnt
Articole similare