Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kevin De Bruyne, mesaj clar după golul înscris în poarta României: "Mai avem un meci". Theate surprinde: "Ştiam că nu va fi uşor"

Kevin De Bruyne, mesaj clar după golul înscris în poarta României: "Mai avem un meci". Theate surprinde: "Ştiam că nu va fi uşor"

Echipa națională

Comentarii

Kevin De Bruyne a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu România, scor 2-0, că se simte ca după partida din prima etapă a grupelor, cu Slovacia, pierdută cu scorul de 0-1.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la EURO 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Kevin De Bruyne: "Ştim ce avem de făcut"

"Am acelaşi sentiment ca după meciul cu Slovacia, dar de data aceasta am câştigat. Am avut multe ocazii, dar în această seară am jucat mai bine ofensiv şi defensiv, în ciuda câtorva greşeli. Golurile lui Romelu anulate sunt supărătoare, dar sunt sigur că el va marca din nou şi din nou în următoarele meciuri. Mai avem încă un meci din faza grupelor, aşa că ştim ce avem de făcut", a spus De Bruyne, potrivit presei belgiene.

Arthur Theate a declarat că se aştepta ca partida cu România să nu fie uşoară: "Ştiam că nu va fi uşor împotriva unei echipe care a bătut Ucraina cu 3-0, dar am trecut cu bine peste. Va trebui să fim mai eficienţi în următoarele meciuri".

Belgia înfruntă Ucraina în timp ce România se duelează cu Slovacia în ultima etapă a fazei grupelor de la EURO 2024. Cele patru echipe naţionale se vor bate pentru trei poziţii care vor duce, cel mai probabil, în fazele eliminatorii ale competiţiei. România are o şansă uriaşă de a se califica în cazul în care va învinge Slovacia, dar şi în cazul unui rezultat de egalitate în partida ce va avea loc la Frankfurt.

Afla mai multe despre: echipa nationalakevin de bruyneromaniabelgiaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare