Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata! Edi Iordănescu schimbă foaia cu Slovacia şi a anunţat în conferinţa de presă: "E primul moment când ne uităm la asta. Am spus să nu ne lăsăm păcăliţi"

Gata! Edi Iordănescu schimbă foaia cu Slovacia şi a anunţat în conferinţa de presă: "E primul moment când ne uităm la asta. Am spus să nu ne lăsăm păcăliţi"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu, a anunţat că tricolorii îşi vor urmări interesul cu Slovacia. El a fost întrebat dacă România va juca la egal în ultima rundă a grupelor şi a oferit concluziile înfrângerii cu Belgia, scor 2-0.

Edi Iordănescu, verdict despre Belgia - România 2-0, la EURO 2024

După trei puncte luate cu Ucraina, România a pierdut cu Belgia, scor 2-0, în grupa E de la EURO 2024. Toate echipele au şanse de calificare în optimi, iar România este în optimile de finală cu minimum un punct, miercuri, contra Slovaciei, de la 19:00

Edi Iordănescu a recunoscut superioritatea Belgiei, la Koln, şi a spus că împotriva Slovaciei rezultatul calificării va fi important, nu neapărat victoria. 

"Aţi văzut o echipă cu foarte multă calitate, o echipă cu tehnicitate, care are şi viteză foarte bună, care are explozie şi forţă. Eu am spus să nu ne lăsăm păcăliţi de primul joc că Belgia nu e întâmplător considerată una dintre candidatele la trofeu. Eu încep cu mulţumiri pentru echipă, pentru băieţii mei. Atât cât am putut nu am cedat, am luptat, chiar dacă în multe momente s-a văzut o diferenţă, dar în repriza a doua ne-am apropiat de ce ne dorim. Cu puţină şansă puteam pleca cu un punct. Mergem mai departe cu încredere. V-am spus şi ieri că suntem pregătiţi pentru orice. De acum e momentul adevărului în care trebuie să ne adunăm, am produs entuziasm, dar să vedem cum răspundem şi la greu şi ştiu că vom răspunde bine. Suntem pe primul loc şi la mâna voastră. 

Prin comparaţie cu primul meci am văzut mai multă spectaculozitate, angajament, ritm, dar nu au fost în favoarea noastră. Situaţii au fost, cu Drăguşin, Mihăilă, care putea scăpa singur cu portaru, Raţiu, cu un control precis putea finaliza, Man. La nivelul ăsta trebuie să marchezi. Referitor la limitele noastre încercăm mereu să le depăşim şi aşa vom face şi în ultimul joc şi sunt sigur că grupul are capacitatea să facem un joc bun cu Slovacia şi să scriem istorie pentru România. 

(n.r. - Jucăm la egal cu Slovacia?) Va fi o provocare să ne recuperăm, că avem o zi în minus faţă de Slovacia. Fără efort, la nivelul ăsta e foarte greu. Jucăm să ne calificăm cu tot ce va cere jocul, cum am făcut-o şi azi", a declarat Edi Iordănescu, în conferinţa de presă după înfrângerea cu Belgia, de la EURO 2024

România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte. 

"E cea mai complicată grupă. Eram atenţi şi la rezultat, pierdusem puţin realitatea şi ne avântasem şi riscam să avem 3-3 la golavreaj, Doamne fereşte şi mai rău! 

E primul moment când ne uităm şi la rezultate, că până acum ne-am uitat la jocul nostru. Azi ne-a învins o forţă a Europei, au început cu cinci jucători din Premier League. Avem capacitatea să ne ridicăm, că am făcut-o de prea multe ori să n-o facem şi peste câteva zile", a mai spus selecţionerul României, Edi Iordănescu, înainte de meciul decisiv al grupei E. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuedi iordanescu romaniaromania euro 2024romania belgia euro 2024 

viewscnt
Articole similare