You are here:

VIDEO | "Deşteaptă-te, române!" s-a auzit şi la Koln, cu peste 20.000 de suporteri "tricolori" prezenţi pe stadion la partida cu Belgia

VIDEO | "Deşteaptă-te, române!" s-a auzit şi la Koln, cu peste 20.000 de suporteri "tricolori" prezenţi pe stadion la partida cu Belgia

Echipa națională

Comentarii

România a dominat Belgia în duelul din tribunele arenei RheinEnergieStadion din Koln, în timpul intonării imnurilor naţionale ale celor două state.

Belgia - România, cea mai importantă partidă a "tricolorilor" la EURO 2024 de până acum, a debutat cu un moment cu adevărat special. Imnul României, "Deşteaptă-te române" s-a auzit pe RheinEnergieStadion, cu peste 20.000 de suporteri tricolori prezenţi pe stadion.

Belgienii, deşi au avut posibilitatea unei deplasări mai facile faţă de cea a majoritatea suporterilor români care au călătorit la Koln, au fost dominaţi la momentul intonării imnurilor naţionale ale celor două ţări.

În cazul în care România se va impune la Koln, sau va obţine un punct împotriva Belgiei, "tricolorii" vor obţine, cel mai probabil, calificarea în faza optimilor de finală de la EURO 2024. O înfrângere o lasă pe România cu doar două variante împotriva Slovaciei, în ultimul meci din grupă, un rezultat de egalitate sau o victorie. Belgia întâlneşte Ucraina în ultimul meci al grupei E, în timp ce România joacă cu Slovacia, la Frankfurt.

VIDEO | Momentul imnului pe RheinEnergieStadion

Afla mai multe despre: imn romaniaromania belgiaromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul