You are here:

Cu ce sumă incredibilă se vinde un bilet la Belgia - România, chiar la poarta stadionului din Koln. Apariţii bizare lângă arena de la EURO 2024

Cu ce sumă incredibilă se vinde un bilet la Belgia - România, chiar la poarta stadionului din Koln. Apariţii bizare lângă arena de la EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României joacă la Koln al doilea meci din grupa de la EURO 2024, contra Belgiei, iar aproximativ 30.000 de suporteri români vor fi pe RheinEnergieStadion. Cu un număr limitat de bilete, în jurul arenei au apărut mai mulţi indivizi care anunţau că vor tichete. Aceştia anunţau că sunt dispuşi să ofere de la 200 la 700 de euro.

Preţ uriaş pentru un bilet la Belgia - România, chiar la poarta stadionului din Koln

România întâlneşte Belgia, de la 22:00, la EURO 2024, în a doua etapă a grupelor, iar orice punct îi califică pe tricolorii lui Edi Iordănescu în optimile turneului final. 

După ce cu Ucraina au asistat peste 40.000 de români, la Koln aproximativ 30.000 de suporteri tricolori sunt aşteptaţi. Cererea a fost mare şi la acest meci, iar autorităţile au fost în alertă. Combaterea bişniţarilor a fost şi de această dată pe agenda autorităţilor, iar reporterul Orange Sport a observat câteva aspecte interesante cu scurt timp înainte de startul meciului. 

Mai multe persoane au fost observate în jurul RheinEnergieStadion. Cumpărători de bilete la prima impresie, aceşti indivizi masivi, care flutură foi în mână, susţin că sunt dispuşi să ofere 200, 500 chiar şi 700 de euro pentru un bilet la Belgia - România, în grupa de la EURO 2024

Din informaţiile obţinute de reporterul Orange Sport, printre cumpărători s-ar număra şi poliţişti care îi combat pe bişniţari. 

Dacă UEFA a pus la vânzare bilete cu preţuri începând de la 30 de euro la 400 de euro, acum pe diferite platforme preţul acestora s-a dublat, chiar triplat. 

O mare de suporteri tricolori, către stadionul din Koln

Numeroşi suporteri tricolori se îndreaptă către stadionul din Koln, unde de la ora 22.00 echipa naţională va înfrunta Belgia, în etapa a doua a grupelor Campionatului European de fotbal.

“Zidul galben curge pe stadion! ROMÂNIA E AICI şi toată lumea e cu ochii pe ea! Venim să luptăm împreună şi să ducem România mai departe!” se arată pe pagina de Facebook a echipei naţionale, pe care s-au postat şi câteva fotografii.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final EURO 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! 

În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 22 iunie, de la ora 21:00, va concerta Antonia, iar pe 26 iunie, la ora 21:00, Ruby.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: bilete romania belgiabilete romania euro 2024pret bilet romania euro 2024romania belgiaromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul