You are here:

”Parcă sunt prea cuminţi”. Săpunaru, sfaturi pentru colegii de la Rapid: ”Eu eram mai rău” | EXCLUSIV

”Parcă sunt prea cuminţi”. Săpunaru, sfaturi pentru colegii de la Rapid: ”Eu eram mai rău” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru este cu siguranţă un simbol al Rapidului, dar şi unul al fotbalului românesc.

Săpunaru: ”La Rapid sunt tineri de viitor dar parcă sunt prea cuminţi”

Rapid se pregăteşte să atace Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, şi trofeul Cupei României. Giuleştenii vor să-şi asigure şi revenirea în competiţiile europene în stagiunea următoare, care în proporţie de 99% este ultima pentru Cristi Săpunaru. 

Săpunaru, însă vrea să fie sigur că lasă Rapidul ”pe mâini bune”.

  • 202 meciuri are Cristi Săpunaru ca jucător la Rapid până în acest moment. 

”(n.r. care e tânărul care să ducă spritul pe care îl are şi el) La Rapid sunt tineri de viitor, dar nu ştiu dacă duc spiritul. Să înveţe şi să ducă mai departe. Eu eram un pic mai rău, ei parcă sunt prea cuminţi.

Răutatea nu strică, bine, ma refer în sens pozitiv, nu mergi pe stradă şi dai vreo palmă cuiva. Trebuie să fii rău pe teren, să te simtă adversarul şi ca eşti acolo pe teren”, a declarat Săpuneru pentru Orange Sport. 

Câştigător al Cupei Uefa cu FC Porto, cu care a mai cucerit trei campionate în Portugalia, Săpunaru a reuşit să ridice şi două trofee cu Rapid: Cupa României, în 2007, şi Supercupa României, în 2008. 

În carieră, Săpunaru a evoluat pentru Rapid, Porto, Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra Giurgiu, Kayserispor şi Denizlispor. Fundaşul central a adunat 36 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care şi-a făcut debutul în 2008.

Rapid l-a lăsat cu ochii în soare pe fotbalistul cu care trebuia să semneze! "Le-am trimis oferta mea. Nu trebuie un motiv, să-mi spună" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapidsăpunarugiuleşti 

viewscnt
Articole similare