You are here:

Cristi Săpunaru îşi anunţă retragerea: "99% e ultimul sezon. Important e să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost" | EXCLUSIV

Cristi Săpunaru îşi anunţă retragerea: "99% e ultimul sezon. Important e să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Următorul sezon va fi, în proporţie de 99%, ultimul pentru Cristian Săpunaru. Fotbalistul intrat în istoria clubului Rapid urmează să se retragă imediat după ce va împlini 41 de ani.

Finalul unei cariere lăudabile! Cristi Săpunaru anunţă ca intră în ultimul sezon ca fotbalist

Rapid se pregăteşte să atace Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, şi trofeul Cupei României. Giuleştenii vor să-şi asigure şi revenirea în competiţiile europene în stagiunea următoare, care în proporţie de 99% este ultima pentru Cristi Săpunaru. 

Căpitanul de la Rapid şi-a anunţat decizia, iar el ar urma să se retragă la 41 de ani, după o carieră lăudabilă. 

Câştigător al Cupei Uefa cu FC Porto, cu care a mai cucerit trei campionate în Portugalia, Săpunaru a reuşit să ridice şi două trofee cu Rapid: Cupa României, în 2007, şi Supercupa României, în 2008. 

"Întotdeauna a fost concurenţă la Rapid, indiferent de poziţie. La o echipă mare, tot timpul trebuie să existe concurenţă, altfel jucătorii ar fi delăsători. Eu concuerez pentru postul meu, dar cel mai bun să joace, să joace pentru Rapid.

99% e ultimul sezon, dar vedem ce va fi mai departe. 99%, ultimul meu an la Rapid ca jucător. Importante sunt pregătirea, recuperarea. Linişte acasă, aia da. În primul rând, cred că e cel mai important să ai linişte acasă, familia să fie aproape de tine. Important e să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost.

Pepe, la 41 de ani, poate să fie şi un exemplu de urmat, pentru că a jucat la echipe mari, se întreţine, e jucător bun. Poate să mai joaca încă 10 ani, dacă poate, pentru că este un jucător valoros. ", a declarat Cristi Săpunaru pentru Orange Sport. 

Cât despre viitorul său după ce se va retrage din teren, căpitanul giuleştenilor a spus că va fi tot lângă Rapid, indiferent de ipostază. 

"Nu ştiu unde o să ajung. Eu am spus că indiferent de ce se va întâmplă, eu de la Rapid nu o să dispar. Probabil voi fi mereu, că nu voi fi în stafful tehnic, că nu voi fi la birou, eu la meciuri susţin Rapidul", a mai spus Cristi Săpunaru. 

Cristi Săpunaru vrea să-şi îndeplinească obiectivele la Rapid

Odată cu venirea lui Neil Lennon pe banca tehnică, Rapid a reluat obiectivele din sezonul trecut, în care Cristiano Bergodi nu s-a ridicat la aşteptările conducerii. 

"Locul 1-3 şi Cupa României. Un trofeu, anul ăsta se vrea un trofeu. Daca reuşim să luam Cupa României şi ne clasăm pe loculrile 2-3, nu va fi un eşec. Clar că vrem cupa şi vrem campionatul, dar trebuie să muncim pentru ele", a mai spus Cristi Săpunaru, pentru Orange Sport. 

De asemenea, Cristi Săpunaru i-a spus lui Edi Iordănescu faptul că nu mai este cazul să fie convocat la echipa naţională, într-o discuţie din trecut. 

 

Afla mai multe despre: cristi sapunarucristi sapunaru rapidretragere cristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare