You are here:

Ce nebunie! Jucătorul a vorbit cu Edi Iordănescu şi l-a anunţat că nu vrea să mai joace la naţională: ”I-am spus că nu” | EXCLUSIV

Ce nebunie! Jucătorul a vorbit cu Edi Iordănescu şi l-a anunţat că nu vrea să mai joace la naţională: ”I-am spus că nu” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Cristi Săpunaru nu mai reprezintă o variantă pentru echipa naţională, nici după Campionatul European din Germania.

Veteranul Rapidului a dezvăluit că a a vorbit cu Edi Iordănescu şi i-a transmis în urmă cu ceva timp selecţionerului că nu ar fi corect să mai joace pentru echipa naţională, având în vedrere vârsta sa.

Cristi Săpunaru a declarat, într-un interviu pentru Orange Sport, că nu regretă că nu este prezent la EURO 2024 şi a recunoscut că are o relaţie bună cu Edi Iordănescu.

În ultimii ani, mai mulţi specialişti l-au recomandat pe Cristi Săpunaru la echipa naţională, însă acesta a preferat să fie diplomat, spunând că reprezentativa noastră are nevoie de jucători mai tineri pentru a creşte pe viitor

Selecţionerul l-a avut jucător pe Săpunaru în sezonul 2015-2016 la Pandurii Târgu Jiu, reuşind să termine alături de gorjeni pe locul trei în campionat.

Decizie ciudată! L-a anunţat pe Edi Iordănescu că nu vrea să mai joace la naţională: ”Am avut o discuţie”

”(n.r. Regreţi că eşti spectator la EURO?) Nu am regret, am avut o discuţie cu Edi (n.r. Iordănescu) şi i-am spus că nu, că sunt jucători tineri şi s-a dovedit că sunt jucători capabili să califice echipa naţională a României si au făcut-o.

Am o vârstă, sunt jucători mai tineri decât mine care merită să fie la naţională

(n.r. despre Edi Iordănescu) Eu am lucrat cu el la echipa de club, Nu ştiu ce a făcut la naţională, dar am lucrat cu el la Pandurii şi, în ciuda faptului că eram neplătiţi de şase luni de zile, am reuşit sa termin[m cu echipa pe locul trei.

Ne-a câştigat pentru că eram maturi şi ştiam ce trebuie să facem ca să ajungem acolo sus”, a spus Cristi Săpunaru, pentru Orange Sport.

Cristi Săpunaru (40 de ani) a bifat 36 de meciuri pentru echipa naţională în cariera sa. Acesta a fost prezent la două turnee finale de EURO, în 2008 şi 2016. 

Săpunaru şi-a prelungit contractul cu Rapid şi va juca şi ăn următorul sezon, care va fi, cel mai probabil, ultimul din cariera sa.

Afla mai multe despre: cristi săpunaruedi iordănescuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare