Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce au făcut fotbaliştii României odată intraţi în hotel, în seara de după victoria cu Ucraina: "Unii se aşteptau să facem vreun chef monstru" | EXCLUSIV

Ce au făcut fotbaliştii României odată intraţi în hotel, în seara de după victoria cu Ucraina: "Unii se aşteptau să facem vreun chef monstru" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit că fotbaliştii naţionalei s-au relaxat cu un pahar de vin sau bere în seara victoriei cu Ucraina, de la EURO 2024. Tricolorii au plecat în camere în jur de miezul nopţii.

Fotbaliştii României au sărbătorit la hotel: "Unii se aşteptau să facem vreun chef monstru. Au băut un pahar de vin, o bere"

A doua victorie din istorie la EURO a venit pentru România în meciul cu Ucraina, scor 3-0, la debutul de la Campionatul European 2024. În Germania, tricolorii au avut susţinere masivă din partea fanilor, care i-au aşteptat şi la hotelul din Wurzburg. Au fost artificii, poze cu fanii, apoi echipa s-a retras în hotel. 

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că s-a sărbătorit în hotel, dar cu măsură. Cei din echipă au consumat vin şi bere, iar spre ora 24:00 jucătorii s-au dus în camere. 

"Unii se aşteptau să facem vreun chef monstru... Nu ştiu, o oră două au băut un pahar de vin, o bere şi la 12 toţi erau în camere. S-au retras pe rând care cum a simţit, unul a băut un pahar, altul poate două, apoi s-au dus şi s-au culcat. Asta e educaţia grupului şi e indusă şi nu vine doar din partea lui Edi, ci se uită la unul şi la altul şi aşa se educă", a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Orange Sport. 

Cât despre următorul meci, cu Belgia, sâmbătă, Mihai Stoichiţă a spus că România trebuie să urmeze aceeaşi linie. 

"La meciul cu Belgia să faci din el unul care te poate califica în faza următoare. Poate era mai uşor dacă măcar Belgia egala ieri (n.r. - în 0-1 cu Slovacia), dar contează mai puţin acum să fac socoteli, că fotbalul nu e matematică. Trebuie să facem totul la fel ca în meciul cu Ucraina, cu aceleaşi coordonate care trebuie respectate. Asta e linia pe care trebuie să mergem, nu ne trebuie spectacol, ci să intrăm în normal la echipa naţională", a mai spus oficialul FRF. 

Mihai Stoichiţă: "Le mulţumesc public lui Rădoi, Contra şi Daum"

Directorul tehnic al FRF i-a amintit şi pe foştii selecţioneri ai României, despre care a considerat că au pus umărul la apariţia actualului lot. 

"Calificarea nu e doar a lui Edi, ci şi a lui Contra, Rădoi, chiar şi a lui Daum, că au promovat jucătorii ălştia, chiar dacă nu erau definitivaţi cu prezenţa lor la nivel mare şi faptul că au fost aşa de promovaţi mă fac pe mine să le mulţumesc public lui Rădoi, Contra şi Daum", a mai spus Mihai Stoichiţă, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: romania ucrainaromania euro 2024euro 2024romania ucraina euro 2024 

viewscnt
Articole similare