Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la U Craiova, Markovic semnează cu un club de mare tradiţie din România. Unde va juca atacantul dat afară de Gâlcă

OUT de la U Craiova, Markovic semnează cu un club de mare tradiţie din România. Unde va juca atacantul dat afară de Gâlcăgalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Constantin Gâlcă, iar lotul oltenilor a suferit modificări importante în această vară.

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Universitatea Craiova a prins un loc în preliminariile Conference League, iar Constantin Gâlcă a început deja pregătirea lotului pentru noua stagiune. Pe lângă jucătorii pe care intenţionează să-i aducă la echipă, antrenorul a conceput şi o listă cu fotbaliştii de care vrea să se despartă.

Printre ei se regăseşte şi unul dintre favoriţii finanţatorului Mihai Rotaru. Jovan Markovic a fost informat de Constantin Gâlcă de planurile sale, planuri în care atacantul nu se regăseşte. Astfel, fotbalistul de 23 de ani a fost anunţat că trebuie să-şi caute echipă. Iar salvarea vine chiar din Superligă, unde Universitatea Cluj e pregătită să-l transfere. 

Conform gsp.ro, oficialii clubului ardelean sunt în discuţii avansate cu Universitatea Craiova pentru un transfer definitiv al atacantului, iar Markovic este şi el interesat de mutarea la Cluj.

Evaluat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Jovan Markovic a marcat 7 goluri şi a oferit 5 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate în sezonul recent încheiat, în toate competiţiile, pentru Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: galcacraiova 

viewscnt
Articole similare