Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Răducanu confirmă! Finalista Champions League îl poate cumpăra pe titularul României de la EURO 2024: "Este monitorizat de două luni" | EXCLUSIV

Marcel Răducanu confirmă! Finalista Champions League îl poate cumpăra pe titularul României de la EURO 2024: "Este monitorizat de două luni" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre jucătorii importanţi din istoria României, Marcel Răducanu (69 de ani), a rămas în relaţii bune cu Borussia Dortmund, club pentru care a jucat între 1982-1988. Fostul internaţional român a aflat că un titular din naţională este monitorizat de câteva luni de finalista Champions League din acest an.

"Dennis Man este monitorizat de două luni de Borussia Dortmund"

Naţionala României a învins Ucraina, scor 3-0, la debutul de la EURO 2024, iar tricolorii visează la optimile Campionatului European. Jucătorii lui Edi Iordănescu mai au în faţă meciurile cu Belgia şi Slovacia, din faza grupelor, iar un punct ar asigura calificare. 

După debutul superb, jucătorii României au fost lăudaţi, iar unul dintre marcatori ar putea rămâne în Germania după EURO 2024. 

Dennis Man este dorit de Borussia Dortmund, iar informaţia a fost confirmată de Marcel Răducanu, un apropiat al echipei din Bundesliga. Atacantul pentru care Parma a plătit 13 milioane de euro a promovat în Serie A la finalul sezonului recent încheiat, iar la EURO 2024 a pasat decisiv în primul meci. 

„Eu am inţeles că Dennis Man este deja monitorizat de două luni de Borussia Dortmund! A jucat foarte bine, a dat şi pase de gol, a avut acţiuni frumoase 1 contra 2. Pătrunde în viteză, poate şi să şuteze periculos, poate să fie faultat în careu. Este un jucător care caută mereu duelul 1 la 1.

Dacă vine la Borussia, m-aş bucura foarte mult, că l-aş putea vedea mult mai des. I-aş da şi sfaturi, cum să nu?!", a declarat Marcel Răducanu pentru Orangesport.ro. 

Marcel Răducanu: "Acum România este favorita în grupă"

"Abia s-a jucat un meci, staţi uşor. Într-adevăr, a fost un meci foarte frumos, nici acum nu pot să realizez ce s-a întâmplat pe teren. Belgia şi Ucraina erau favorite, acum România este favorita în grupă. Dacă România va juca la fel de bine cu Belgia şi Slovacia, atunci putem discuta de mai multe transferuri.

Şi cu Ucraina ne gândeam la egal, uite că am câştigat 3-0. Cu Belgia putem face de asemenea o surpriză plăcută. Belgia stă sub presiune acum.

O să merg la meciul cu Belgia, am primit o invitaţie de la domnul Stoichiţă. Abia aştept să merg, o să mă întâlnesc şi cu domnul Burleanu să discutăm. Dacă mă întâlnesc cu Anghel Iordănescu, o să discut şi cu el despre fotbal, cum să nu?", a mai spus Marcel Răducanu despre grupa de la EURO 2024 în care România a învins cu 3-0 Ucraina, iar Slovacia a produs surpriza cu Belgia, scor 1-0. 

Urmărim împreună naţionala din Parcul Titan, pe Insula Euro

Suporterii pot urmari în Parcul Titan, pe Insula Euro, toate meciurile turneului final Euro 2024.

Pe Insula Euro pot vedea concerte live cu trupe si solişti de top: Puya (17 iunie), Antonia (22 iunie), Ruby (26 iunie)

Afla mai multe despre: marcel raducanudennis man transferborussia dortmunddennis man romania euro 2024 

viewscnt
Articole similare