Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, dorit de două cluburi uriaşe din Vestul Europei! Transferul carierei după EURO pentru tricolor

Dennis Man, dorit de două cluburi uriaşe din Vestul Europei! Transferul carierei după EURO pentru tricolor

Echipa națională

Comentarii

Dennis Man este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români din prezent.

Dennis Man, dorit de echipe uriaşe după evoluţia de la EURO

Tricolorul a impresionat şi în meciul de debut cu Ucraina, iar două cluburi uriaşe din Europa deja sunt pe urmele sale. Fotbalistul de la Parma este de mult timp monitorizat de echipe de top din Occident, dar prestaţia de la EURO pare să conteze enorm.

Concret, scouteri de la Borussia Dortmund şi Olympique Lyon au fost prezenţi pe Allianz Arena din Munchen pentru a-l urmări pe Dennis Man la meciul cu Ucraina, anunţă gsp.ro.

Românul nu a impresionat doar la echipa naţională. el fiind decisiv pentru Parma în sezonul de vis care i-a adus pe italieni din nou pe prima scenă a fotbalului din Peninsulă.

  • 9 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

"Nu-l ştiam. Plăteam două milioane pe el". Fotbalistul care l-a impresionat pe Gigi Becali în România - Ucraina 3-0

Gigi Becali, patronul FCSB, a rămas impresionat de unul dintre elevii lui Edi Iordănescu din meciul România - Ucraina 3-0. Omul de afaceri din Pipera era gata să plătească bani buni pentru transferul său, dacă-l vedea mai devreme cum joacă.

Este vorba despre Denis Drăguş, atacantul care a fost împrumutat de Standard Liege la Gaziantep FK în Turcia, iar acum a fost transferat definitiv de Trabzonspor. Gigi Becali a rămas plăcut surprins când a văzut evoluţia jucătorului crescut de Gică Hagi.

"Eu nu îl ştiam pe Drăguş. Pentru mine a fost o surpriză. Am rămas uimit de ce a jucat Drăguş. Costă acum 15 milioane de euro.  (n.r. - A plătit Trabzonspor două milioane de euro pe el). Plăteam eu 2 milioane de euro, dacă era", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: dennis manborussia dortmundlyoneuro 

viewscnt
Articole similare