You are here:

"Doar emitem factura". MM Stoica, intervenţie de ultimă oră despre plecarea verii de la FCSB: "Doar să primim ok-ul de la jucător"

"Doar emitem factura". MM Stoica, intervenţie de ultimă oră despre plecarea verii de la FCSB: "Doar să primim ok-ul de la jucător"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit detalii despre următorul transfer important pe care-l poate face campioana României. În acest moment, decizia plecării este a jucătorului, după cum a anunţat conducătorul.

MM Stoica anunţă că Florinel Coman doar trebuie să-şi dea acordul pentru transferul de la FCSB

FCSB va întâlni campioana statului San Marino, Virtus AC, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi de la Nyon. MM Stoica susţinea că Florinel Coman nu a fost scos din lotul pentru sezonul următor, însă decizia transferului îi aparţine atacantului lateral. 

Al-Duhail, din Qatar, a revenit pentru transferul lui Florinel Coman, iar mutarea pare a fi pe ultima sută de metri. Gigi Becali doar aşteaptă suma de cinci milioane de euro, în timp ce MM Stoica a susţinut că un intermediar a discutat cu clubul şi că ar urma să revină cu un mail cu detaliile transferului lui "Mbappe", care a fost titular în România - Ucraina, de la EURO 2024

În acest moment, Florinel Coman doar trebuie să-şi dea acordul pentru mutarea la Al-Duhail, întrucât FCSB va emite factura pentru plată. 

Campioana Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, nu pune presiune pe Florinel Coman, care mai stă cel puţin o săptămână în Germania, la EURO 2024. 

"Cu Coman n-am vorbit absolut deloc, am zis să-i lăsăm în pace să nu-i mai... Nu s-a achitat clauza, nu. Să se achite clauza noi trebuie să emitem o factură, iar noi trebuie să primim ok-ul de la Florinel ca să emitem factura. El trebuie să se înţeleagă cu clubul respectiv, iar el nu cred că s-a înţeles cu clubul, că ne-ar fi anunţat. 

Noi am vorbit doar cu un intermediar, care a zis că clubul e pregătit să achite clauza, că o să trimită un mail ca să emitem factura, dar Florinel trebuie să se înţeleagă cu ei şi nu cred că s-a întâmplat până la ora asta. 

Nu vreau sub nicio formă să vorbesc cu Florinel să-l influenţez, vreau să fie concentrar la echipa naţională şi are timp să-şi decidă viitorul. Florin e major şi ştie ce are de făcut. La noi chestia e clară, cine plăteşte clauza nu putem combate asta. Noi doar emitem factura", a declarat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Prima Sport

Afla mai multe despre: florinel comantransfer florinel comanmm stoica fcsbflorinel coman al duhail 

viewscnt
Articole similare