Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a crescut popularitatea după România - Ucraina 3-0. Un tricolor e pe buzele tuturor: "Să vă uitaţi ce a făcut la încălzire"

I-a crescut popularitatea după România - Ucraina 3-0. Un tricolor e pe buzele tuturor: "Să vă uitaţi ce a făcut la încălzire"

Echipa națională

Comentarii

Mai mulţi tricolori s-au remarcat în România - Ucraina 3-0, la EURO 2024. Pe lângă marcatori, defensiva lui Edi Iordănescu a fost lăudată, iar fundaşul lui Tottenham, Radu Drăguşin, este pe buzele tuturor.

L-a urmărit pe Drăguşin la încălzire înainte de România - Ucraina şi a rămas impresionat. Străinii au remarcat că a devenit popular

România şi Ucraina au deschis maratonul fotbalistic al zilei de luni la EURO, iar Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au marcat pentru victoria cu 3-0 şi pasul mare făcut spre optimile de finală ale EURO 2024. 

Radu Drăguşin a fost remarcat de presa din străinătate, iar cifrele sale au confirmat evoluţia bună de la Munchen.  Radu Drăguşin a avut o rată de pase reuşite de 88,9% dintre cele 18 pase furnizate, a reuşit 10 deposedări cu Ucraina, un procentaj de 100% la duelurile aeriene, cu un total de 13 acţiuni defensive, potrivit FotMob.

Primele semnale ale evoluţiei bune au fost remarcate încă de la încălzire. 

James McFadden, fost fotbalist scoţian de naţională şi secund la naţionala ţării sale, a văzut ce a antrenat Radu Drăguşin încă de la încălzire. 

"L-am urmărit şi la încălzire. A fost implicat la finalizare, la schimbarea de parte şi finalizare.

Aşadar, vrea să intre în jocul de acolo. Probabil că personifică această latură românească, Eentuziasmul şi energia lor pentru joc", a spus James McFadden pentru Match of the Day, la BBC One. 

"Popularitatea sa a crescut după acel meci (n.r. - cu Ucraina) şi probabil că i-a entuziasmat mai mult pe fanii clubului său (n.r. - Tottenham), deoarece probabil că abia aşteaptă să-l vadă în sezonul viitor", a notat publicaţia Hitc, după România - Ucraina 3-0, la EURO 2024

Afla mai multe despre: euro 2024radu dragusin romania euro 2024romania euro 2024 

viewscnt
Articole similare