You are here:

"Fii atent la ce spune un om bătrân". Dumitru Dragomir uimeşte înainte de România - Belgia. Dă peste cap toate aşteptările

"Fii atent la ce spune un om bătrân". Dumitru Dragomir uimeşte înainte de România - Belgia. Dă peste cap toate aşteptările

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a prefaţat meciul România - Belgia, din runda a doua a fazei grupelor de la EURO 2024. În ciuda aşteptărilor, "Don Corleone" e convins că belgienii ar fi mulţumiţi şi cu un egal, întrucât vor câştaiga cu Ucraina, în ultimul meci.

Dumitru Dragomir dă peste cap toate aşteptările înainte de România - Belgia

Cu trei puncte în grupa de la EURO 2024, România întâlneşte Belgia, de la 22:00, live text pe Orangesport.ro. Învinşi de slovaci la debut, belgienii vor revanşa în al doilea meci, cu România, însă Dumitru Dragomir consideră că adversarii de azi ai tricolorilor vor fi prudenţi. 

De asemenea, fostul şef de la LPF şi-ar dori azi, cu naţionala lui Domenico Tedesco, o confirmare a evoluţiei pe care România a avut-o cu Ucraina. 

"Sunt vigilent cu mine să nu mă arunc să spun vreo prostie. Ar fi nemaipomenit să-i batem pe ăştia, dar echipa lor e mai bună decât a noastră. Tactic nu ştiu cum va juca Edi, nu ştiu vremea din Germania, dacă plouă, dar eu ca profesionist în domeniul ăsta îmi pun toate speranţele dacă ne luăm toate măsurile posibile. Convingerea mea e că valoric partenerul de azi e mai bun, dar la fotbal e posibil orice. Ar fi bun un rezultat de egalitate şi chiar să învingem, dar mă tem că... Dacă batem şi de data asta, echipa chiar e puternică. 

Eu am tot spus. Am văzut naţionala României jucând pe Giuleşti şi am dat vreo cinci goluri cu Germania, iar 20 şi ceva de ani nu ne-am revenit, iar ăia au fost şi la Mondiale, Europene, le-au câştigat, iar noi am rămas de râsul lumii. 

(n.r. - România - Ucraina 3-0) Mă tem că n-a fost mare valoare şi a fost doar o întâmplare, dar mă rog la Dumnezeu să nu fi fost aşa şi să avem valoare să facem un rezultat bun şi în seara asta. Până acum am vorbit despre valoarea fotbalului în general. Dacă vorbim de şmecheria calificării...

Belgienii sunt mulţumiţi şi cu un egal azi. Fii atent aici la ce spune un om bătrân. Ei, cu un egal azi, în ultima etapă se califică, că Ucraina nu joacă nimic. N-au jucat nimic nici cu Slovacia. Ăia, dacă erau băieţi deştepţi, aveau 3-0 până în pauză", a declarat Dumitru Dragomir la Prima Sport, înainte de România - Belgia, de la EURO 2024.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final EURO 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! 

În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 22 iunie, de la ora 21:00, va concerta Antonia, iar pe 26 iunie, la ora 21:00, Ruby.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdumitru dragomir romania euro 2024romania belgia 

viewscnt
Articole similare