Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător din Liga 1 şi-a înfiinţat un club de fotbal în străinătate şi l-a numit FC Vaslui: "Are echipa lui, e un tip excelent" | EXCLUSIV

Un fost jucător din Liga 1 şi-a înfiinţat un club de fotbal în străinătate şi l-a numit FC Vaslui: "Are echipa lui, e un tip excelent" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mike Temwanjera, fostul atacant al celor de la FC Vaslui, a revenit în ţara sa natala, Zimbabwe, acolo unde şi-a înfiinţat o academie de fotbal, alături de un club de seniori.

Adrian Porumboiu, cel mai recent invitat al podcastului EuroCast, a vorbit despre unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la FC Vaslui, în perioada în care Porumboiu se afla la cârma fostei grupări din Liga 1. Este vorba de Mike Temwanjera, fostul internaţional din Zimbabwe, retras din activitate în anul 2015.

După şapte ani petrecuţi în România, la FC Vaslui, Temwanjera s-a transferat în Thailanda, acolo unde şi-a încheiat cariera de fotbalist profesionist. Porumboiu a vorbit despre fostul său atacant, revenit în ţara sa natală, în Zimbabwe, acolo unde a decis să-şi înfiinţeze propriul club de fotbal, cât şi propria academie de fotbal, ambele numite după fostul său club, FC Vaslui.

Adrian Porumboiu: "Are echipa lui şi se cheamă FC Vaslui, e un tip excelent"

"E la a şasea dantură acum, a mai fost şi la Vaslui, are echipă, mă rog, nici nu mai ştiu în ce ţară e, are echipa lui şi se cheamă Vaslui. El a fost legat de Vaslui, e un tip excelent.", a declarat Adrian Porumboiu, la EuroCast.

Mike Temwanjera a îmbrăcat tricoul celor de la FC Vaslui în 197 de partide în toate competiţiile, timp în care a marcat de 45 de ori şi a pasat decisiv de 14 ori. 

Afla mai multe despre: fotbal internsuperligaliga 1mike temwanjeraadrian porumboiufc vaslui 

viewscnt
Articole similare