You are here:

Fostul căpitan al României regretă că nu a fost luat de Edi Iordănescu la EURO 2024: ”Simt amărăciunea că nu sunt lângă ei în Germania”

Fostul căpitan al României regretă că nu a fost luat de Edi Iordănescu la EURO 2024: ”Simt amărăciunea că nu sunt lângă ei în Germania”

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) a precizat cum l-a informat selecţionerul României, Edi Iordănescu (46 de ani), că nu va merge la EURO 2024.

Vlad Chiricheş este unul dintre marii absenţi ai României la EURO 2024, acolo unde nu a mai ajuns deoarece a avut un sezon în care a fost măcinat de accidentări şi nu a mai jucat în mod regulat la FCSB, cu care a devenit campion naţional.

Chiricheş ar fi putut fi al treilea ”tricolor” din lotul României prezent la EURO 2016 şi EURO 2024: ”Mi-am dorit!

Experimentatul fundaş central a dezvăluit că şi-ar fi dorit foarte mult să facă parte şi din lotul pentru Europeanul din Germania, la fel cum s-a întâmplat şi în 2016, în Franţa. Astfel, ar fi bifat al doilea turneu final cu naţionala din carieră.

Dar nu a fost să fie aşa, iar acum apărătorul de 34 de ani al FCSB-ului a povestit cum a fost anunţat de selecţionerul Edi Iordănescu referitor la faptul că nu va prinde şi EURO 2024.

”Mi-am dorit! După accidentare şi operaţie mi-am setat obiectivul şi targetul. La momentul ăla era măreţ. Nu s-a întâmplat, dar m-a ajutat mult faptul că am avut un obiectiv mare.

Am vorbit cu Edi Iordănescu după meciul cu Liechtenstein. Şi eu mi-am dorit să vorbesc cu el. Simţeam că ar fi corect să primesc un telefon din partea lui. A făcut-o! Mă bucur că am discutat.

Mi-a explicat anumite lucruri, de ce a luat decizia. A fost ok. Mi-a fost greu şi acum simt amărăciunea că nu sunt acolo. Am puţină amărăciune că nu sunt lângă ei în Germania. Mă bucur pentru ei, pentru reuşitele lor, sper să continue. România să fie mândră de ei”, a declarat Chiricheş, conform Golazo.

Vlad Chiricheş a adunat 76 de selecţii la naţionala României. Din actualul lot deplasat de Edi Iordănescu în Germania, doar doi jucători au fost prezenţi şi la EURO 2016: căpitanul Nicolae Stanciu şi atacantul Denis Alibec.

Afla mai multe despre: fcsbromaniaechipa nationalavlad chiricheseuro 2024 

viewscnt
Articole similare