You are here:

Drăguşin, sprijinit într-un mod inedit de Tottenham înaintea duelului cu Belgia şi Lukaku. Spurs susţine România la EURO 2024

Drăguşin, sprijinit într-un mod inedit de Tottenham înaintea duelului cu Belgia şi Lukaku. Spurs susţine România la EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Tottenham îi ţine pumnii lui Radu Drăguşin (22 de ani) în duelul de mare intensitate al României cu Belgia, din această seară, la Koln.

Încurajarea primită de Radu Drăguşin de la Tottenham, înaintea duelului cu Belgia cea furioasă

Naţionala României se pregăteşte de al doilea meci din grupe la EURO 2024. După victoria impresionantă cu Ucraina (3-0), vine acum meciul cu Belgia.

Iar Tottenham a găsit o modalitate inedită de a promova acest duel şi de a-i ura succes jucătorului lor român, Radu Drăguşin.

Fundaşul central român a fost de netrecut la Campionatul European, atunci când l-a anihilat complet pe ucraineanul Artem Dovbyk. Şi de această dată are un adversar reputat cu care să-şi măsoare forţele, anume Romelu Lukaku.

Astfel că, pentru a prinde încredere şi mai mare şi a fi şi mai bine pregătit din punct de vedere mental, Tottenham l-a încurajat pe Drăguşin printr-un colaj de fotografii relevante şi emonţionante din marele meci cu Ucraina.

În una dintre imagini, fundaşul de 22 de ani îl îmbrăţişează pe Nicolae Stanciu, căpitanul României. Cei doi au strălucit pe teren atunci, la Munchen, şi speră să o fază şi azi, contra Belgiei, la Koln.

Cotat la 25 de milioane de euro, Radu Drăguşin a ajuns la Tottenham la începutul acestui an şi a jucat nouă meciuri pentru Spurs, toate în Premier League.

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguetottenhameuro 2024echipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare