Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic ştie unde se poate face diferenţa în România - Belgia: "Antrenorul a fost prea sigur pe el. E ultima lor şansă"

Mircea Rednic ştie unde se poate face diferenţa în România - Belgia: "Antrenorul a fost prea sigur pe el. E ultima lor şansă"

EURO

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, trecut prin Belgia ca antrenor, la formaţii precum Standard Liege, Mouscron şi Gent, a analizat partida României cu Belgia, a doua partidă a "tricolorilor" la EURO 2024.

România întâlneşte Belgia în al doilea meci al selecţionatei lui Edi Iordănescu de la EURO 2024. "Tricolorii" îşi dispută duelul de foc împotriva naţionalei "diavolilor roşii" la Koln, sâmbătă, de la ora 22.

Mircea Rednic, fostul antrenor al unor formaţii de tradiţie din campionatul belgian precum Gent, Standard Liege şi Mouscron, este de părere că selecţionata lui Domenico Tedesco a tratat meciul de debut de la EURO 2024 cu prea mare lejeritate, iar acest fapt i-a costat scump. O victorie a României împotriva Belgiei ar duce la eliminarea belgienilor de la EURO 2024, astfel, selecţionata lui Tedesco îşi poate juca ultima carte în partida de la Koln.

Mircea Rednic: "Nu m-am bucurat că Belgia a pierdut"

"Eu nu m-am bucurat că Belgia a pierdut, că ştiu reacţia lor după înfrângere. Au fost comentarii negative la adresa antrenorului, iar e scandalul care mocneşte legat de neconvocarea lui Courtois. Ăştia nu l-au iertat nici pentru improvizaţiile din meciul cu Slovacia. Vor avea reacţie, altfel vor aborda meciul cu România. Ei vor trata serios meciul cu ai noştri. Vor fi schimbări la belgieni, trei, patru schimbări vor fi.

Eu cred că antrenorul a fost prea sigur pe el, ei au defilat în preliminarii. E cam ultima lor şansă, mai ales că e o generaţie de la care toată lumea aştepta şi vrea şi generaţia un trofeu. Obiectivul lor e câştigarea Campionatului European, dar au fost şi egoişti şi n-au arătat precum o echipă.", a declarat Mircea Rednic, la Prima Sport.

Rednic a evidenţiat şi un duel important la nivelul individualităţilor celor două formaţii, duelul dintre Radu Drăguşin, liderul apărării "tricolore" şi golgheterul all-time al belgienilor, Romelu Lukaku.

"Ăsta chiar e duel interesant (n.r. - Drăguşin VS Lukaku), e o şansă, că acum joacă împotriva unui atacant bun, are forţă, poate pleca cu mingea la picior de la 30 de metri de poartă. Depinde meciul de Kevin de Bruyne iar toţi de acolo depind de el. Eu n-aş schimba echipa noastră, pentru că stau foarte bine.", a mai spus Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicromaniabelgiaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare