Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic s-a despărţit de doi fotbalişti importanţi! Mutările anunţate oficial de UTA. Un fotbalist a fost transferat de la FCU Craiova

Mircea Rednic s-a despărţit de doi fotbalişti importanţi! Mutările anunţate oficial de UTA. Un fotbalist a fost transferat de la FCU Craiova

UTA

Comentarii

Antrenorul Mircea Rednic a luat mai multe decizii în privinţa lotului cu care UTA va aborda noul sezon. La Arad au fost anunţate despărţiri şi un transfer.

UTA Arad s-a despărţit de portarii Florin Iacob şi Danylo Kucher

Clubul UTA Arad a anunţat, joi, că s-a despărţit de portarii Florin Iacob şi Danylo Kucher.

“După cinci ani plini de momente memorabile, vine şi clipa în care drumurile se despart, fără să uităm, însă, de bucuriile trăite împreună. Florin Iacob a sosit la UTA în vara lui 2019 şi a fost, de atunci, principalul număr unu în poarta noastră. Promovarea pe prima scenă, convocările în echipa naţională a României, paradele de neuitat - cu banderola de căpitan pe braţ - ori contribuţiile decisive la atâtea victorii memorabile l-au făcut pe Florin să fie unul din cei mai iubiţi fotbalişti de către tribuna arădeană”, precizează clubul arădean.

Danylo Kucher, portarul sosit din Ucraina în februarie 2023, îşi încheie contractul cu UTA în această vară. Kucher a avut o contribuţie importantă la câştigarea play-out-ului Superligii 2023-2024.

Portarul Robert Popa va evolua la UTA Arad

Căpitanul naţionalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al echipei UTA Arad, a anunţat, joi, clubul arădean.

Născut pe 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea de unde a trecut la FC Argeş.

În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova 1948, de unde a fost convocat la toate loturile naţionale de juniori ale României.

El va evolua la UTA araf sub formă de împrumut pentru un sezon.

De asemenea, Andrei Dumiter a fost anunţat oficial ca parte din lotul UTA-ei

Afla mai multe despre: mircea rednicmircea rednic utatransferuri uta 

viewscnt
Articole similare