Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A trecut peste două accidentări grave şi acum îşi trăieşte visul la EURO 2024 cu România: "N-am mai întâlnit mii de suporteri la antrenament în toată cariera mea"

A trecut peste două accidentări grave şi acum îşi trăieşte visul la EURO 2024 cu România: "N-am mai întâlnit mii de suporteri la antrenament în toată cariera mea"

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul Nicuşor Bancu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este un vis realitate să poată juca alături de echipa naţională la EURO 2024.

Nicuşor Bancu, de la EURO 2024: "Este un vis devenit realitate"

”Este un vis devenit realitate. Mă bucur că am reuşit să-mi revin după accidentare şi să fiu aici. Noi trebuie să fim o familie, la fel ca în preliminarii, şi să ne ajutăm. La prima accidentare mă gândeam dacă pot să mai merg, apoi a venit a doua, mă gândeam că nu voi mai fi în forma de dinainte. Dar am avut o echipă bună lângă mine, doctori buni, dar a fost şi voinţa mea de a reveni la naţională şi la echipa de club”, a spus Bancu, din Germania, de la EURO 2024

Nicuşor Bancu a suferit două accidentări grave în decursul carierei, în 2014 şi în 2022.

Întrebat ce cadou vor să-i ofere jucătorii selecţionerului Edward Iordănescu, care împlineşte duminică, 46 de ani, Bancu a răspuns: ”Cu siguranţă va vrea ca noi să ieşim din grupe, acesta este obiectivul. Este un vis pentru toată lumea şi trebuie să facem o figură frumoasă”.

”Noi mergem cu Ucraina să câştigăm, apoi vom vedea cum dercuge jocul. Mă pregătesc 100% la fiecare antrenament, ştiu că sunt jucători cu viteză, tehnici. Voi da sută la sută şi cu siguranţă, alături de colegii mei, vom face o partidă frumoasă.Trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim o echipă compactă. 

Trebuie să ne apărăm foarte bine, apoi cu siguranţă vom avea şanse de a ataca şi a reuşi să înscriem. N-am mai întâlnit mii de suporteri la antrenament în toată cariera mea, cum am avut aici, la Wurzburg. Sper să îi facem mândri prin ceea ce vom arăta în meciul cu Ucraina, să-i facem fericiţi cât mai mult”, a mai spus Bancu.

România debutează la EURO 2024, luni, 17 iunie, cu Ucraina, la Munchen, de la ora 16:00. 

Afla mai multe despre: nicusor bancunicusor bancu romaniaromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare