Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a fost patron lui Viorel Moldovan şi îi dă sfaturi preţioase după numirea la Rapid: ”Trebuie să fie dispus să nu cedeze teren pentru nişte firfirei” | EXCLUSIV

I-a fost patron lui Viorel Moldovan şi îi dă sfaturi preţioase după numirea la Rapid: ”Trebuie să fie dispus să nu cedeze teren pentru nişte firfirei” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a intrat într-o nouă eră odată cu preluarea pachetului majoritar de către omul de afaceri Dan Şucu. Iar schimbările din cadrul clubului sunt la foc automat în momentul de faţă, cea mai nouă dintre ele fiind aducerea lui Viorel Moldovan într-un post de conducere.

Rapid l-a prezentat oficial pe Viorel Moldovan drept noul preşedinte al clubului, rol care era liber după plecarea lui Daniel Niculae.

Dan Şucu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului component al ”Generaţiei de Aur” ajuns între timp oficial la gruparea din Giuleşti.

”Comisarul” Moldovan, sfătuit de unul dintre foştii săi patroni: ”Ştie jocul, vine din iarbă”

Despre această nouă lovitură de imagine dată de Rapid s-a pronunţat şi Marian Iancu, cel care îl cunoaşte destul de bine pe Viorel Moldovan.

Cei doi au colaborat la Poli Timişoara, în perioada ianuarie 2005 - ianuarie 2006, atunci când cel dintâi era finanţatorul clubului bănăţean, iar cel din urmă - jucător.

Fostul patron al echipei din Timişoara consideră că Moldovan are experienţa şi capacitatea necesare pentru care Rapid să nu vândă foarte mulţi jucători în această perioadă de transferuri.

”E dreptul domnului Şucu să vândă jucatori, e în fişa postului sau şi, totodată, obligaţia domnului Viorel Moldovan, preşedintele clubului, să se opună în numele obiectivului şi al echipei pe care se spune că o conduce! 

Dacă nu reuşeşte, atunci totul este… Mobexpert! Poate aşa e mai bine!? Doar rezultatele vor da verdictul final. Comisarul ştie jocul, vine din iarbă, trebuie doar să fie dispus să nu cedeze teren pentru nişte firfirei, mulţi, e adevărat! Are de ales, alb-vişiniu sau maro, cacao?!”, a declarat Iancu, pentru Orange Sport.

Viorel Moldovan a fost şi jucător la Rapid (ianuarie 2006 - 2007) şi a făcut parte inclusiv din echipa giuleştenilor la sfertul UEFAntastic din 2006.

Viorel Moldovan, prima reacţie ca preşedinte la Rapid

"Sunt mândru şi onorat să fiu preşedintele acestui club, cu o istorie senzaţională în spate, un club important în fotbalul românesc. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noştri. 

Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat", afirma noul preşedinte al Rapidului.

Afla mai multe despre: rapiddan sucumarian iancusuperligaviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare