Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Ştefănescu, Gigi Becali mai urmăreşte doi atacanţi trecuţi prin Superliga: "Eu cred că vine. L-aş lua şi pe el"

După Ştefănescu, Gigi Becali mai urmăreşte doi atacanţi trecuţi prin Superliga: "Eu cred că vine. L-aş lua şi pe el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit despre perioada de mercato şi a recunoscut că încă are ţinte pentru a întări lotul, deşi consideră că s-ar descurca în noul sezon şi cu actuala componenţă.

Cei doi atacanţi pe care Gigi Becali i-ar aduce la FCSB

FCSB pregăteşte noul sezon, în care campioana Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, atacă grupele Champions League şi un nou titlu pe plan intern. 

De aceea, FCSB i-a adus pe David Kiki, Daniel Popa, iar Marius Ştefănescu tocmai a fost transferat de Gigi Becali, după cum a anunţat Orange Sport. În lot au revenit Edjouma şi Musi, iar Gigi Becali mai are pe radar cel puţin doi fotbalişti ofensivi. 

Florin Tănase (29 de ani), liber de contact după despărţirea de Al-Okhdood, poate oferit răspunsul decisiv peste o săptămână, în timp ce Arnold Garita (28 de ani), ex-jucătorul lui FC Argeş, a susţinut că aşteatpă un semn din partea lui Gigi Becali.  

"Nu cred că mai avem nevoie (n.r. de transferuri). Dacă vine Tănase... Aşteptăm să vedem ce face Tănase. Dacă mai vine şi Tănase, nu mai avem nevoie, că se întoarce şi Tănase şi nu mai are rost. Eu cred că vine Tănase, aşa cred, dar acum mai aşteptăm şi noi o săptămână, ca să vadă dacă găseşte ceva. Dacă n-a găsit până acum... Oricine şi-ar dori mai mult în străinătate

Garita este un jucător pe care l-am vrut. Dacă ar fi să vină, l-aş lua", a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali

Gigi Becali a analizat lupta pentru titlul Superligii

"Vă spun în ordine cine se bate la titlu. FCSB, CFR, Rapid şi Craiova nu ştiu cum să le pun, nu ştiu dacă să o pun pe locul al treilea pe Rapid sau Craiova. La ei e obiectiv locul 3, că au 1-3 (n.r. -  cei de la Rapid). 

E părere asta, te superi când spui ceva, dar dacă mi s-a cerut părerea la ora asta... E posibil să-mi schimb părerea, dar depinde de ce transferuri fac. E posibil să-l văd pe Lennon că e mare antrenor şi atunci să-mi schimb părerea, dar la ora asta pe ce este sunt aceleaşi loturi. CFR a terminat pe locul al doilea", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali transferuri fcsbarnold garita fcsbflorin tanase fcsb 

viewscnt
Articole similare