Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | AC Milan şi-a ales noul antrenor. Cine a fost numit în locul lui Stefano Pioli

OFICIAL | AC Milan şi-a ales noul antrenor. Cine a fost numit în locul lui Stefano Pioli

AC Milan

Comentarii

AC Milan are, în mod oficial, un nou antrenor, după despărţirea de Stefano Pioli (58 de ani) ce a avut loc la finalul sezonului recent încheiat.

Noutatea lui AC Milan pe banca tehnică. Paulo Fonseca, noul antrenor

AC Milan a anunţat, joi, 13 iune,numirea portughezului Paulo Fonseca în funcţia de antrenor principal.

Născut la Nampula (Mozambic) la 5 martie 1973, Paulo Fonseca şi-a început cariera de antrenor în 2005, la echipa de tineret a Estrela Amadora şi continuând apoi în ligile inferioare portugheze.

În 2012, a debutat în prima ligă cu Pacos de Ferreira, club cu care a ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor. În 2013, a trecut la FC Porto, cu care a câştigat Supercupa Portugaliei, primul său trofeu ca antrenor.

După un sezon la Braga, cu care a câştigat Cupa Portugaliei, a antrenat timp de trei sezoane pe Şahtior Doneţk, cu care a câştigat şapte trofee şi a adunat 103 victorii în 139 de meciuri.

În 2019, a debutat în campionatul italian cu AS Roma, echipă cu care a ajuns în semifinalele Ligii Europa, în 2021. El o pregătea pe Lille din anul 2022.

Paulo Fonseca a semnat cu AC Milan un contract pe trei sezoane. El îi succede lui Stefano Pioli, care a fost demis la finalul campionatului italian 2023-2024 după cinci sezoane.

AC Milan a terminat sezonul din Serie A pe locul 2, în spatele rivalei Inter Milano.

Afla mai multe despre: ac milanserie apaulo fonseca 

viewscnt
Articole similare