Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme uriaşe pentru Carlo Ancelotti. Antrenorul lui Real Madrid, acuzat de evaziune fiscală. Justiţia spaniolă cere cinci ani de închisoare

Probleme uriaşe pentru Carlo Ancelotti. Antrenorul lui Real Madrid, acuzat de evaziune fiscală. Justiţia spaniolă cere cinci ani de închisoare

Real Madrid

Comentarii

Justiţia spaniolă cere cinci ani de închisoare pentru Carlo Ancelotti (65 de ani). Antrenorul lui Real Madrid este acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de euro.

Justiţia spaniolă cere cinci ani de închisoare pentru Ancelotti, acuzat de evaziune fiscală

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, se află în vizorul justiţiei spaniole. Italianul riscă cinci ani de închisoare pentru o evaziune fiscală estimată la peste un milion de euro, relatează RMC Sport.

După ce a câştigat a cincea Ligă a Campionilor (după 2003 şi 2007 cu AC Milan şi 2014 şi 2022 cu Real Madrid), Carlo Ancelotti este acum în vizorul justiţiei spaniole. Potrivit El Mundo, antrenorul italian riscă până la cinci ani de închisoare pentru infracţiuni fiscale comise în timpul primului său mandat în Spania.

Probleme mari pentru Ancelotti din primul mandat de la Madrid

În martie anul trecut, procuratura din Madrid a cerut patru ani şi nouă luni de închisoare împotriva antrenorului italian pentru fraude comise în dauna fiscului spaniol în 2014 şi 2015.

Tehnicianul de 65 de ani nu a declarat peste un milion de euro din drepturi de imagine pe o perioadă de doi ani. Abogacia del Estado (Procuratura Generală a statului) a mărit uşor pedeapsa la cinci ani de închisoare.

Potrivit El Mundo, care a avut acces la documentul prezentat în instanţă, Carlo Ancelotti era obligat să plătească impozite pentru toate veniturile sale. Cu toate acestea, în declaraţia sa, italianul nu a trecut veniturile pe care le-a obţinut din exploatarea imaginii sale, ci doar remuneraţiile legate de activitatea sa de antrenor la Real Madrid.

El ar fi folosit societatea Vapia Limited, cu sediul în Insulele Virgine Britanice (considerate un paradis fiscal de către Uniunea Europeană), pentru a-şi gestiona drepturile de imagine. Frauda s-a ridicat la 386 361,93 euro în 2014 şi la 675 718,76 euro în 2015.

Apărarea lui Carlo Ancelotti, care afirmă că a primit "sfaturi proaste" în ceea ce priveşte declararea impozitelor sale, cere reducerea pedepsei, subliniind că antrenorul italian a acoperit deja o mare parte din presupusa fraudă.

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridla ligaevaziune fiscalaancelotti inchisoare 

viewscnt
Articole similare