You are here:

Alertă în fotbalul mondial. Real Madrid a început războiul cu FIFA. Ancelotti: "Nu participăm la Mondialul cluburilor"

Alertă în fotbalul mondial. Real Madrid a început războiul cu FIFA. Ancelotti: "Nu participăm la Mondialul cluburilor"

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti, antrenorul campioanei Spaniei, Real Madrid, a asigurat că echipa sa nu va participa la viitoarea ediţie a Cupei Mondiale a Cluburilor şi a dezvăluit că sunt şi alte formaţii care refuză participarea la această competiţie, care se va disputa după un nou sistem.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"FIFA poate să uite, jucătorii şi cluburile nu vor participa la acel turneu. Un singur meci al lui Real Madrid valorează 20 de milioane, iar FIFA vrea să dea această sumă pentru întreaga cupă. Negativ. La fel ca noi, alte cluburi vor respinge invitaţia.

Real Madrid este un club special. AC Milan este în inima mea, am jucat, am fost antrenor acolo, este o mare parte din viaţa mea de profesionist, dar Real Madrid este Real Madrid, ce ar putea fi mai bun? Aici există respect pentru istorie, toţi jucătorii din trecut sunt prezenţi în fotografiile de la centrul sportiv", a asigurat Ancelotti într-un interviu acordat cotidianului italian Il Giornale, referindu-se la turneul care va avea loc în vara lui 2025 în Statele Unite.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: ancelotti 

viewscnt
Articole similare