You are here:

Dan Petrescu, transfer de titlu la CFR Cluj! Neluţu Varga îi aduce un multiplu campion al României şi îi oferă un salariu uriaş

Dan Petrescu, transfer de titlu la CFR Cluj! Neluţu Varga îi aduce un multiplu campion al României şi îi oferă un salariu uriaş

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu pregăteşte un transfer de top pentru a reuşi să cucerească din nou titlul în Superliga României.

CFR Cluj, transfer de top pentru titlu! Neluţu Varga îi face lui Dan Petrescu toate poftele

Ardelenii au terminat pe locul 2 sezonul recent încheiat de Superligă, dar ambiţiile lui Dan Petrescu sunt mult mai mari decât un loc secund. Astfel, SuperDan îl pune la treabă pe Neluţu Varga.

După aducerea lui Andrei Artean, fost campion al României cu Farul, iată că CFR Cluj este foarte aproape să-l semneze şi pe Adrian Păun, nimeni altul decât fostul jucător al clujenilor, anunţă prosport.ro.

Neluţu Varga s-a înţeles deja cu Păun, iar mijlocaşul ofensiv ar urma să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu. Fotbalistul român s-a transferat în Israel, la Hapoel Beer Sheva, în 2022, după care a fost împrumutat la Bnei Sakhnin, dar aventura sa în străinătate este aproape de a se încheia.

Revenind la CFR, Păun va avea unul dintre cele mai mari salarii de la echipă, dată fiind experienţa sa şi ajutorul pe care l-a oferit ardelenilor în sezoanele precedente.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Păun, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 4 titluri de campion al României are Adrian Păun

Neluţu Varga, tun financiar la CFR Cluj! Favoritul lui Petrescu pleacă în Vest pe 6 milioane de euro

Daniel Bîrligea are şanse foarte mari să plece de la CFR Cluj în această vară, el fiind monitorizat de două cluburi importante din Europa: Lille şi Hoffenheim.

Bîrligea a avut un sezon bun alături de CFR Cluj, chiar dacă nu a reuşit să cucerească campionatul în România. Pe plan personal, atacantul a reuşit să înscrie de 15 ori în stagiunea recent încheiată şi a fost convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Iată că evoluţiile lui Bîrligea i-au impresionat şi pe scouterii din străinătate, astfel că Lille şi Hoffenheim se gândesc serios să-l transfere pe fotbalist. De altfel, cele două cluburi au luat deja legătura cu Neluţu Varga pentru a negocia suma de transfer. Patronul ardelenilor este decis să-l vândă pe Bîrligea pentru 6 milioane de euro, o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc, anunţă Prosport.

 

Afla mai multe despre: cfr clujadrian pauntransferdan petrescu 

viewscnt
Articole similare