You are here:

BREAKING | Neluţu Varga, tun financiar la CFR Cluj! Favoritul lui Petrescu pleacă în Vest pe 6 milioane de euro

BREAKING | Neluţu Varga, tun financiar la CFR Cluj! Favoritul lui Petrescu pleacă în Vest pe 6 milioane de euro

CFR Cluj

Comentarii

Daniel Bîrligea are şanse foarte mari să plece de la CFR Cluj în această vară, el fiind monitorizat de două cluburi importante din Europa: Lille şi Hoffenheim.

Tun dat de CFR Cluj! Neluţu Varga poate câştiga o avere din transferul omului de gol al lui Dan Petrescu

Neluţu Varga este pe punctul de a da o adevărată lovitură financiară la CFR Cluj. Daniel Bîrligea, atacantul preferat al lui Dan Petrescu, este monitorizat de două cluburi uriaşe din Europa: Lille şi Hoffenheim. Clubul din Franţa a terminat sezonul de Ligue 1 pe locul 4 şi va juca în Europa League. De cealaltă parte, formaţia din Bundesliga a încheiat pe 7 şi va juca în Conference League.

Bîrligea a avut un sezon reuşit alături de CFR Cluj, chiar dacă nu a reuşit să cucerească campionatul în România. Pe plan personal, atacantul a reuşit să înscrie de 15 ori în stagiunea recent încheiată şi a fost convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Iată că evoluţiile lui Bîrligea i-au impresionat şi pe scouterii din străinătate, astfel că Lille şi Hoffenheim se gândesc serios să-l transfere pe fotbalist. De altfel, cele două cluburi au luat deja legătura cu Neluţu Varga pentru a negocia suma de transfer. Patronul ardelenilor este decis să-l vândă pe Bîrligea pentru 6 milioane de euro, o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc, anunţă Prosport.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Bîrligea, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Previziunile lui Dan Petrescu pentru EURO 2024: „Dacă eram antrenor la naţională şi făceam 0-0, ziceam că sunt fericit şi toată lumea râdea de mine”

„Nu cred că a greşit cu ceva la lot, asta e opinia mea. A luat tot ce a fost mai bun. Sunt 50% şanse. Dacă nu pierdem primul meci şansele cresc. Va fi foarte greu cu Ucraina. Individual sunt mai buni ca noi, asta clar. Dar ca echipă… Edi a arătat că a format o echipă. Şi această echipă pierde foarte greu meciuri.

Eu dacă eram antrenor la naţională şi făceam 0-0 ziceam că sunt fericit şi toată lumea râdea de mine, dar eu zic că e bine 0-0. Arată că ai forţă şi că nu ai făcut greşeli în apărare”, a declarat Dan Petrescu, conform AS.

Afla mai multe despre: nelutu vargacfr clujdaniel birligea 

viewscnt
Articole similare