Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Previziunile lui Dan Petrescu pentru EURO 2024: ”Dacă eram antrenor la naţională şi făceam 0-0, ziceam că sunt fericit şi toată lumea râdea de mine”

Previziunile lui Dan Petrescu pentru EURO 2024: ”Dacă eram antrenor la naţională şi făceam 0-0, ziceam că sunt fericit şi toată lumea râdea de mine”
Comentarii

Dan Petrescu (56 de ani) a vorbit despre subiectul principal din domeniul fotbalistic în aceste zile, anume naţionala României şi participarea ei la EURO 2024.

Naţionala României a remizat cu cea a Bulgariei şi mai are un singur meci amical, cu Liechtenstein, înainte de plecarea spre Germania pentru EURO 2024. 

Din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru aceste meciuri fac parte şi trei jucători de la CFR Cluj: Daniel Bîrligea, Vasile Mogoş şi Răzvan Sava. 

Cum vede Dan Petrescu grupa României de la EURO 2024: ”Eu zic că e bine 0-0”

Antrenorul lor de la echipa de club, Dan Petrescu, s-a pronunţat în privinţa selecţiei pe care a făcut-o selecţionerul României.

Dar, totodată, a vorbit şi despre şansele ”tricolorilor” de a trece de faza grupelor la EURO 2024.

"Nu cred că a greşit cu ceva la lot, asta e opinia mea. A luat tot ce a fost mai bun. Sunt 50% şanse. Dacă nu pierdem primul meci şansele cresc. Va fi foarte greu cu Ucraina. Individual sunt mai buni ca noi, asta clar. Dar ca echipă… Edi a arătat că a format o echipă. Şi această echipă pierde foarte greu meciuri.

Eu dacă eram antrenor la naţională şi făceam 0-0 ziceam că sunt fericit şi toată lumea râdea de mine, dar eu zic că e bine 0-0. Arată că ai forţă şi că nu ai făcut greşeli în apărare", a declarat Dan Petrescu, conform AS.

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie: România – Ucraina (Munchen, ora 16:00)
  • 22 iunie: Belgia – România (Koln, 22:00)
  • 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujechipa nationalaeuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare