You are here:

ŞOC la Craiova. După Markovic, Gâlcă dă afară un alt favorit al lui Rotaru. Ce l-a enervat pe antrenorul oltenilor

ŞOC la Craiova. După Markovic, Gâlcă dă afară un alt favorit al lui Rotaru. Ce l-a enervat pe antrenorul oltenilorgalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova se pregăteşte intens pentru noul sezon, principalul obiectiv al oltenilor fiind câştigarea campionatului.

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Venit la finalul stagiunii trecute pe banca tehnică a Universităţii Craiova, Constantin Gâlcă trebuie să aducă titlul mult aşteptat în Bănie. Antrenorul are în palmares deja un campionat câştigat cu FCSB, în 2015, iar fanii olteni speră ca echipa să se impună în Superligă în noul sezon.

Astfel, Gâlcă ia măsuri radicale în privinţa lotului pentru stagiunea următoare. Iar cele mai surprinzătoare decizii par a fi legate de doi dintre preferaţii finanţatorului Mihai Rotaru. Markovic va fi dat afară, cel mai probabil, de antrenor, la fel şi Alexandru Cîmpanu.

Conform fanatik.ro, fotbalistul de 23 de ani a intrat pe lista neagră a lui Constantin Gâlcă. Antrenorul este dezamăgit de atitudinea lui Cîmpanu de la antrenamente şi vrea să renunţe la serviciile acestuia.

În plus, Gâlcă a fost sceptic şi în privinţa motivului accidentării fotbalistului. Cîmpanu a acuzat o problemă serios la picior, după ce s-ar fi lovit în mobilă în timp ce se juca alături de fetiţa sa.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Astfel, antrenorul l-ar fi anunţat deja pe Cîmpanu că urmează să fie îndepărtat din lotul echipei pentru noul sezon.

  • 400 de mii de euro valorează Alexandru Cîmpanu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: craiovagalca 

viewscnt
Articole similare