Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă reacţie, după acuzaţiile de blat aduse de Mircea Lucescu pentru două echipe din România: "Cum să-i facă avantaje?"

O nouă reacţie, după acuzaţiile de blat aduse de Mircea Lucescu pentru două echipe din România: "Cum să-i facă avantaje?"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a apărat performanţa obţinută cu Unirea Urziceni, după ce Mircea Lucescu a spus că a auzit că două campionate au fost câştigate în culise.

MM Stoica l-a auzit pe Mircea Lucescu şi a tranşat subiectul: "Nu ai cum să comentezi aşa ceva"

Afirmaţiile fostului antrenor de la Dinamo Kiev încă stârnesc reacţii. În urmă cu o lună şi jumătate, Mircea Lucescu a spus că Oţelul şi Unirea Urziceni au câştigat pe nedrept campionatul

La acel moment, actuala echipă din Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, a reacţionat oficial. În ultimele ore, Mircea Sandu, vizat de afirmaţiile lui "Il Luce", a oferit o poziţie dură şi a cerut dovezi. 

Mihai Stoica, conducător la Unirea Urziceni în perioada în care echipa lua prin surprindere fotbalul atât în România, cât şi în Champions League, a oferit o nouă replică. 

"Nici nu ai ce să spui, că nu ai cum să comentezi aşa ceva. Hai să o luăm inginereşte. Cineva a plătit ca să ia Urziceni campionatul. Trebuia să simt asta, eram la Urziceni atunci. I-a pus pe Dinamo să piardă la Urziceni? A plătit jucători de la Dinamo ca să piardă la Urziceni? S-ar putea să programeze meciurile în zilele dorite de noi? Erau arbitri străini, la toate meciurile importante din a doua parte a campionatului şi pe finalul campionatului au fost doar arbitri străini. 

Multă lume spunea că Dumitru Bucşaru (n.r. - fostul patron de la Unirea Urziceni) e prieten cu Mircea Sandu (n.r. - fostul preşedinte al FRF) şi se gândeau toţi că dacă sunt prieteni îi poate face avantaje. Dar eu întreb, cum să-i facă avantaje? Ce arbitraje a avut Urziceni care să nască scandaluri în presa vremii? Dacă ar fi câştigat Urziceni meciuri cu cântec... Eu ştiu meciuri în care ne-au împuşcat arbitrii. Nu au fost meciuri în care au acuzat arbitrajul. În rest, unde a fost ajutorul?", a declarat actualul conducător de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica unirea urzicenimircea lucescumircea sandu 

viewscnt
Articole similare