Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al treilea belgian care se accidentează înainte de EURO 2024! România a scăpat de încă un fotbalist important, care nu merge în Germania

Al treilea belgian care se accidentează înainte de EURO 2024! România a scăpat de încă un fotbalist important, care nu merge în Germania

EURO

Comentarii

Accidentat sâmbătă seara, fundaşul belgian Thomas Meunier nu va pleca în Germania, alături de coechipierii săi din naţionala Belgiei, urmând să fie examinat de medici pentru constatarea gravităţii accidentării sale.

Belgianul Meunier, accidentat, este incert pentru turneul final

Thomas Meunier s-a accidentat sâmbătă seara, în meciul amical dintre Belgia şi Luxemburg, fiind înlocuit în minutul 16. În urma accidentării suferite, apărătorul lui Trabzonspor nu va pleca miercuri în Germania, odată cu lotul naţionalei lui Domenico Tedesco. Meunier va efectua un examen medical aprofundat, pentru a se putea constata gravitatea problemelor musculare pe care le-ar putea avea.

Meunier este al treilea apărător belgian care se accidentează înaintea Euro, după Jan Vertonghen (Anderlecht) şi Arthur Theate (Rennes). În defensiva belgienilor este de notat şi absenţa portarului Thibaut Courtois, neselecţionat în urma unui conflict avut cu Tedesco.

Belgia evoluează în grupa E a Campionatului European de fotbal, alături de Slovacia, România şi Ucraina. Primul meci de la turneul final îl va juca împotriva Slovaciei, la 17 iunie, pe Frankfurt Arena.

Afla mai multe despre: thomas meunierthomas meunier belgiaromania belgia 

viewscnt
Articole similare